01 d’abril 2011

Ara ja toca: TOCATA I FUGA !!!


Fotografia Cartell de Presentació de Catalunya Acció a Berga, 9 de febrer del 2005.

EL COMPTE ENRERA

El pacte fiscal és un engany de CIU tan bon punt com deixa de ser un Concert Econòmic com el Basc. Des de Ciu es dirà que això no pot ser i jo us dic que una sagnia de 22.000 milions d'euros ni tan sols d'11.000 milions d'euros escanya Catalunya i l'aboca a la ruïna.

L'impost colonial del 4 %, mundialment reconegut així en cercles econòmics i polítics. és superat en 6 punts en el cas de Catalunya. Això és un robatori per part d'Espanya i en són còmplices tots els polítics autonòmics catalans començant pels de més amunt que en són els grans responsables d'amagar-ho i callar.

Ciu és una artista canviant noms, us recordeu d'aquelles anomenades "Seleccions Supraautonòmiques" enlloc de Seleccions Nacionals Catalanes, una brillant idea del President Pujol de fa alguns anys.

Ni el pacte fiscal esquifit que proposa Ciu serà acceptat per Espanya i no ens enganyem si l'accepten serà un mal pacte, serà un pacte que no resoldrà els nostres problemes ... que ja no ens mamem els dits.

A hores d'ara ja no toca ni "Concert" ara ja toca: TOCATA I FUGA !!!

---------------

Resposta al post del "Bloc de Jordi Martí":
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/193685


"La política catalana s'escalfa per moments. Turbulències, moviments a les plaques tectòniques de la Plaça de Sant Jaume i del Parc de la Ciutadella. Soroll de tropes que prenen posicions davant la batalla del 22-M. La batalla de Barcelona i la guerra amb el Govern de l'estat. La crisi econòmica i les penúries dels comptes de la Generalitat i dels governs locals. L'amenaça del rescat d'Espanya a càrrec de la Unió Europea. Tots els ingredients per a la tormenta perfecta, que es cou des de fa temps. El tret de sortida va ser la Sentència del TC contra l'Estatut. I ara entrem en una nova fase. El xoc de trens està servit."  (Jordi Martí)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog