13 d’abril 2021

La creu del Sud - "La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la bandera Estelada de Catalunya"

La creu del Sud - "La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi i la bandera Estelada de Catalunya" 2 llengües.  (article de 2015 o 2016)


Comentari a l'article de Joan Ramon Resina: (abril de 2021)
https://www.vilaweb.cat/noticies/deslegitimacio-unio-europea-joan-ramon-resina/

Disculpeu l'error al teclejar. Aquest escrit que enganxo ací el vaig redactar i publicar el 2016, sempre que puc i crec que és convenient el reprodueixo i l'envio arreu fins a molts periòdics de tot el món. 


Necessitem l'ajut de països amb qui compartim interessos vitals. Europa falla i ens falla, podem ser pro actius i creatius amb Europa, "El món serà talibà o català" us en recordeu de Clinton a Barcelona.


L'anhel, l'amor i el compromís per la llibertat fan de EEUU, UK, CATALUNYA i ISRAEL possibles aliats naturals. 


La Llibertat, el Reconeixement i el Respecte de i per a tots els Pobles és la millor garantia i aposta per la Pau entre les Nacions.


-------------


"La Creu d’Occident a Europa, la bandera de Sant Jordi 

i la bandera Estelada de Catalunya"


Amb Catalunya, Occident pot completar en el marc d’Europa un dels seus grans eixos, em refereixo a l’eix anglosaxo que connecta els Estats Units amb Londres i va fins Israel, un estil de democràcia i de defensa de la llibertat en el que Catalunya encaixarà bé i esdevindrà una vàlua que d’alguna manera encara resta pendent.


L’altre eix més significatiu enllaça Alemanya, França i Itàlia. L’arc del Nord el formen països com Suècia, Noruega, Islàndia i Dinamarca, ...


A més, dins el Continent Europeu no és bo que Anglaterra es trobi gaire sola i amb Catalunya hi trobarà un bon aliat i una altra ferma companya.


Els dos eixos ben completats dibuixaran una creu, no pas d’estels lluents com els que dibuixen la famosa i bonica constel·lació anomenada «la Creu del Sur» brúixola i nord de vaixells i mariners al llarg de tota la història, sinó una creu formada pels diferents estels blancs corresponents a nacions europees, estels que simbolitzen la llibertat dels Pobles que frueixen del suprem valor de la seva pròpia independència, estels blancs com el que figura dins del triangle blau de la nostra Estelada.


Salvador Molins  Conseller de Catalunya Acció, CDR*bic, soci de l’ANC, soci de l’ÒMNIUM, membre de l’UPDIC «Units per declarar la Independència Catalana» de Jordi Fornas ex Alcalde de Gallifa, i Alcalde Honorari de Venècia (Veneto)


PD: Molt bé MHP Torra.  Adreçar-se al Regne Unit com a possible aliat natural és apoderament auto centrat.)


-------------------  


Me'l va traduir la meva filla. Jo no sé anglès: 


Catalonia is going to complete the “West Cross” in Europe once catalans make the UDI without fear.


“The West Cross in Europe, the Saint George's flag and our “Estalada”


With Catalonia, the West can complete one of the Europe's major axes, I refer to the anglo-saxon axis which connects the USA with London and goes to Israel, with a democracy's and liberty's defense style with which Catalonia is going to fit and is going to become a valve that somehow still remains outstanding.


The other more significant axis links Germany, France and Italy.


The northern arch is formed by countries like Sweden, Norway, Iceland and Denmark.


In addition, for Europe, is not good that England feels a little alone, and with Catalonia, England is going to find a good ally and another secure companion.


The two well-completed axes will draw a cross, not of bright stars as the one's drawn by the well known and beautiful constellation named “the cross of the southern seas”, compass and north of the ships and sailors throughout all the history, but a cross made by different white stars corresponding to the european nations, stars that simbolizes the freedom of peoples that enjoy the supreme value of his own independence, white stars such as the one that appear within the blue triangle of our “estalada” and also fill with magnificence the USA flag.


Salvador Molins, councilor of Catalunya Acció, member of the ANC and member of Òmnium Cultural.


0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem