25 de juliol 2010

Preparar la llista Independentista ...

Preparar la llista Independentista per a entrar al Parlament de la Colònia és un pas fonamental.

Per assolir avançar en el camí de la Independència ens cal poder ccoordinar en favor d'aquesta dues forces necessàries, la de la societat civil -Consultes, plataformes, associacions, persones- amb la força institucional -alguns que dins del Parlament parlin clar de trencar amb espanya i amb la misèria de corrupció política que ens ofega-. No poden seguir els estils nefastos del Peix al Cove i la Pluja Fina, ni el joc encaixista i claudicant de Ciu i Esquerra.

Tot el que vivim, tota aquesta moguda independentista catalana, tota aquesta riuada, sense un home ferm i decidit com per exemple en Santiago Espot al costat d'un Carretero i d'un Laporta, que la condueixin cap a bon port es disoldran en un mar de misèria i innoperància que ofegarà encara més la nostra malmesa nació.

És urgent confeccionar una llista unitària àmplia de mires, o sigui, establir una coalició, però és més urgent posar-hi al capadavant un lideratge de tres o quatre capdavanters molt ferms i guanyadors.

Cal disposar-se a mantenir la contundència i la claredat de posicions durant el llarg període d'una legislatura, perquè el procés pot ser més llarg del que voldríem, i per això l'Espot, en un equip ben trabat, valdria.

Salvador Molins (BIC, CA, FC)

1 comentari:

  1. si però ja sabem que els d'rcat no en volen sentir a parlar de vosaltres. Parlen de tohom menys de vosaltres talment com si no existissiu o fossiu le mateix diable. com es pot format una coalició quan un o alguns dels partits no ho vol fer?

    ResponElimina

Ni oblidem ni perdonem