30 de desembre 2010

Els Independentistes no ens podem aturar: Tots junts endavant!

Ara caldrà un bloc constituent unitari

Per avançar en l'assoliment de la Independència de Catalunya ens calen diferents components com en tot procés d'independència, primer que el poble català ho vulgui, segon que hi hagi polítics que també ho vulguin fer efectiu de manera clara i verídica dins de les diferents institucions catalanes, però sobretot dins del Parlament de Catalunya.

Aquests dos primers elements ja els tenim, el primer les Consultes -Sí, el Poble Català ho vol-, el segon element l'hem assolit en les propassades eleccions, Solidaritat Independentista ha pogut entrar al Parlament Català i ja està fent la feina que li cal fer perquè el procés d'independència avanci amb pas ferm -lent, potser, però ferm!-.

Ara caldrà que afinem bé la imaginació, la intel·ligència i la voluitat per tal d'assolir una estructura oberta a totes les entitats i persones independentistes que permeti vestir una gran unitat d'acció, de comandament i de coordinació, fer un bloc constituent unitari, preparar una macro organització del Poble Independentista Català amb molta força! la màxima força de que siguem capaços, perquè la feina és ingent i no la podem pas fer ni sols, ni separats, ni deixar que el temps se'ns tiri a sobre.

Salvador Molins (Membre del BIC i de CA)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem