16 de gener 2011

Mal nom !!!

Mal nom és "Bozal" que en català en diem "murrió"
Mala eina per callar un Poble!
Lleig, fastigosament lleig posar aquesta dona al govern de Catalunya!
Tan lleig com fer pujar un tal ZP al balcó del Palau de la Generalitat de Catalunya.

Trista Catalunya sotmesa als seus enemics interns i externs!!!

Salvador Molins, BIC i Catalunya Acció.

---------------------  Comentari al següent post de Cucarella del PV.

cucarella | De política opinió | dilluns, 3 de gener de 2011 | 18:47h
No sé què pensar sobre la tria d’Artur Mas de Pilar Fernández Bozal per al seu primer govern.
Puc pensar que no és tan intel·ligent com aparenta si ha fet una elecció sense preveure el malestar que causaria entre una part del seu electorat i de la seua militància.
Puc pensar que és una imposició del seu soci de coalició, Duran i Lleida, destinada a fer-se voler pels partits espanyols i aplanar el seu camí cap a un ministeri d’alguna cosa.
Puc pensar que Artur Mas és tan intel·ligent com sembla i la tria ha estat calculada i sospesada. Ha pres la decisió amb l’objectiu d’advertir tothom que és ell qui mana i punt. I que ha triat Fernández Bozal perquè se’n fot de la independència de Catalunya i del Dret a Decidir. A ell li importa Catalunya dins Espanya, i triant Fernández Bozal diu a les clares amb qui s’avé i amb qui no s’avé (fet i fet, els neofalangistes de Ciudadanos han aplaudit la decisió de Mas). Tant li és si aquesta elecció suposa un menyspreu, per no dir una humiliació, al seu electorat i la seua militància independentista. Potser Artur Mas pensa que al seu partit no n’hi ha, d’independentistes. I si callen i acaten i no cau Fernández Bozal serà perquè té raó.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem