16 de gener 2011

Urgeix la ruptura amb l'estat espanyol en tots els sentits i de forma urgent!

Només hi ha un autogovern per a Catalunya!:
La seva Independència!

Urgeix la ruptura amb l'estat espanyol en tots els sentits i de forma urgent!

Parlar d'estatuts i comunitats autònomes és perdre el temps i perdre Catalunya.

Si "Espanya ja no dóna més de si" el pas lògic que segueix és preparar des d'ara mateix al nostre Poble per a l'èxode de l'Estat Espanyol.

Preparar l'opinió pública exposant les avantatges d'assolir un estat propi i construir una gran plataforma política per a la Independència on s'hi agrupin diputats, associacions i ciutadans de tots els partits polítics que optin per la Independència de la nostra nació.

Mas i Ciu ho podrien capitanejar i coordinar però no ho faran! Els seus plantejos són els de sempre i els espanyols ens faran la cisa com sempre.

Ciu no creu en la força de Catalunya per això sempre pacta a la baixa, exactament igual com han repetit els d'Esquerra. Ambdós partits no saben pensar en Catalunya sense parlar d'Espanya i sense apuntalar Espanya amb les seves pusil·lànimes polítiques de volada gallinàcia.

No sé perquè he escrit aquest comentari? Sí sé que és totalment inútil! no hi ha pitjor sord que el qui no vol escoltar i no ho dic pel responsable d'aquest bloc sinó per Convergència i per Esquerra.

Disculpeu l'atreviment.

Salvador Molins, BIC i CA

----------------------------------------

Resposta al post d'avui del Bloc de Jordi Martí:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/187528

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem