15 de març 2012

No necessitem per a res ni lleis electorals ni lleis de consultes colonials! Ja ens farem les nostres!


"Catalunya s'organitza al marge de l'estat espanyol." (S.Espot,CA)

Trencant la dependència mental i legal de l'invasora espanya i del mesellisme i vinclatges dels polítics de les actuals institucions colonials catalanes ens alliberarem de la seva opressió.

Fora del territori castellà i satèl·lits, fora de les seves lleis i lluny dels seus PP i PSOE els espanyols i espanya no poden res amb Catalunya.

Trenquem les seves lleis, renunciem al seu Estat i alliberem-nos mentalment de les nostres dependències i de les nostres pors i caminem sense aturar-nos ni un moment vers la ruptura total amb aquesta mala gent.

Travessarem la ratlla vermella tantes vegades com calgui i així ben aviat assolirem la Independència de Catalunya i ells, els espanyols i els espanyolistes, ja mig democràtics i mig europeus no hi podran fer res! Hem d'entendre que ecspanya fora d'ecspanya no és res ni pot res!

No necessitem per a res ni lleis electorals ni lleis de consultes colonials! Ja ens farem les nostres!


"Per avançar amb èxit vers la Independència sols ens cal anar units i coordinats, el braç del poble i el braç dels partits i les institucions no colonials o alliberades. Ens cal avançar, ens cal tancar el cercle!

Es fan moltes coses amb caire independentista, però falta una columna vertebral, l’Assemblea ho pot ser. Més endavant li caldrà una cara visible i equip responsable, unes autèntiques primàries, com si ja fos un estat constituït a l’ombra. Si en un futur hi ha d’haver un Parlament, un govern i un cap d’estat també hi han de ser a l’ombra o sigui per, dir-ho més ben dit, fora del sistema de l’estat espanyol.

Com que serà una cosa nostra com les consultes la farem seguint el full de ruta consensuat per l’ANC però sense haver de demanar permís a ningú.
Estem davant d’una cosa nova i molt potent, hem de tenir present que 875.173 catalans ja han votat «Sí» a la nostra Independència només en les Consultes que ja s’han fet amb la col·laboració de 60.000 voluntaris."

Salvador Molins, BIC-CA

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog