21 de novembre 2012

Massa musculació i poca determinació: VOLER, VOLER, VOLER!!!

Mai tenen la majoria suficient per fer el que cal fer, unir-se per exemple o coordinar-se par tirar endavant una Catalunya lliure i forta, sempre primen els seus interessos de partit i els seus càlculs raquítics i de volada gallinàcia.

Aquest torna a ser el gran perill de sempre, ja ho ha deixat anar el gran capdavanter, "si no tenim majoria no ho podrem fer" i tots tan tranquils! Hauran votat algú que si no ho té tot a favor, com un nen mimat, ja no ho pot fer.

Són una colla d'inútils, podríem veure que ni tan sols ara seran capaços d'anar units, a Esquerra i Ciu em refereixo.

Als del "si som majoria ..." i també als del "mentrestant" els sobra "musculació" `però els manca el més important de tot, els manca D E T E R M I N A C I Ó !!!

Si al final tot es basa en voler per sobre de tot o en l'anar fent de la misèria que arrosseguem des de fa més de trenta anys.

Ha fet més feina independentista Solidaritat amb tres homes i en dos anys que Esquerra amb vint-i-tres o tretze homes, tan se val,  i que Ciu amb cinquanta diputats durant trenta anys.

Aquesta és la "garantia" sabem i ho hem vist com treballa SI i per això fa tanta nosa, perquè fa quedar malament als estrets de pit, als mandrosos, als que no volen per sobre de tot, als que van fent la viu viu.

Qui vulgui votar Mas s'haurà de fer una pregunta:

És Mas un capdavanter o un taloner?

És Mas Moisès o Pilat? Quan mires la foto diries que és Moisès, però quan llegeixes el lema "La veu del Poble" et fa pensar en Pilat: "Que ho diguin ells, jo m'en rento les mans, jo al fi i a la cap governo per a tots, sóc el President de tots espanyolistes i catalans, jo no puc extralimitar-me".

I per acabar parlant de vots útils us diré que serà molt trist que guanyi Mas si tot plegat només serveix per dir-los als qui l'han votat que com que no té majoria que s'esperava ja no ho pot fer. Aquest sí que seria un vot inútil! Més encara, unes eleccions inútils com tantes altres.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog