07 de juny 2013

El capdavanter de Catalunya és el primer responsable de defensar-ne la Independència!

 
Qui no creu i no vol decidir en favor de la Independència de Catalunya no està legitimat per manifassejar la Pregunta de la Consulta que el Poble Català li ha encarregat que porti a terme abans de la tardor del 2014.

Les línies generals d'aquesta pregunta van quedar determinades des del primer moment en que es van endegar les Consultes a Arenys de Munt i les possibles respostes van quedar clarament definides en el "Sí" o "No" corresponent a tot Referèndum.

Què diferència Obama o Salmond de Mas? Obama amb el seu contundent "Yes... We Can!" i Salmond amb la seva clara i decidida aposta per la INDEPENDÈNCIA D'ESCÒCIA que mostra l'esplendorosa foto adjunta i no tan sols per convocar un Referèndum tot i la seva transcendental vàlua.

Obama es creia Amèrica i la volia diferent per això va dir als americans dels EEUU que s'arméssim de fe en el seu país i es proposessin fer el salt vers el futur d'un món millor.

Salmond sap que si vol guanyar la Independència del seu país, el valor més transcendental de tota nació, s'ha de posar, com a capdavanter que és, dret al davant de tots els escocesos amb un indubtable "YES". Salmond sap que és ell, el capdavanter, el que ha d'anar davant del seu Poble i conduir-lo a la Plana Llibertat com un veritable "Moisès" del segle XXI.

No pots ser escollit capdavanter del teu poble i dir que tu no pots immercir-te al cent per cent en el transcendental procés de fer tot el possible per conquerir-ne la legítima plena sobirania que comporta la independència.

Aquesta actitud de Mas, que ja ha proclamat vàries vegades en públic, "jo no sóc qui per decidir!" però si podríem dir que ets bo per retallar drets socials tot i els perjudicis que això comporta per la salud de molts catalans i no pas per retallar l'espoliació que imposa l'estat espanyol als catalans i Catalunya- Sí doncs, aquesta renuncia disfressada de trascendència  "jo no sóc qui per decidir en favor de la independència dels catalans" i legitima al President actual de Catalunya per decidir gens sobre la pregunta que els catalans han decidit plantejar-se.

Esperem amb delit que, ben aviat, Mas es mostri partidari de la Independència de Catalunya i comenci a treballar-hi de forma visible, inqüestionable i valenta. Si no és així, el capdavanter actual de Catalunya haurà fallat una vegada més al seu Poble i al mandat clar que aquest Poble li va donar.

Si el President i capdavanter elegit democràticament de Catalunya no lluita de seguida pel "SÍ" -Yes- a la Llibertat Plena d'aquest Poble ens estarà fent un fals favor al tots els catalans d'avui en dia i de les futures generacions.

Els contraris de Catalunya ja tenen des de fa temps les espases esmolades i ja lluiten ardits contra els drets del nostre Poble. No podem caure en la irresponsabilitat d'afluixar en la defensa d'aquest projecte des de tots els mitjans que tinguem, i sobretot dels que el President Mas també tingui a l'abast. És el mandat que ha rebut del Poble Català.

Mas no es pot refugiar en la Consulta ni en els impediments que Espanya li oposarà, ni tan sols es pot sotmetre a la més mínima de les exigències i pretensions d'aquells socialistes i altres que ni el van votar. La majoria electoral del 25N del 2012 va ser clara i, digui el que vulgui, Mas es deu a la Majoria, ha de respectar les minories però com a capdavanter s'ha de fer primer responsable del Mil·lenari Anhel de Catalunya: La Independència i la llibertat totals! Si no fos així Mas esdevindria un dels majors fraus que haurà patit Catalunya.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, BIC, ANC, SI, MxI

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem