08 de juny 2013

"Llei base per a la regeneració nacional del nou estat català"


Aviat serem Independents i aleshores farem el millor país del món! el farem perfecte com diuen i diem avui dia tants i tants catalans de totes les edats "Perfecte!".

Estiguem a l'aguait, aviat naixeran noves iniciatives per a avançar en l'actual procés d'independència. Catalunya i els catalans som molt creatius i com digué el President Kennedy "el que més li cal a un país és una font inesgotable d'idees noves".

Però abans vull alertar a tots els catalans dels perills de que caiguem en una independència borda. Catalunya ha de ser catalana, ningú ho pot dubtar, si no és així quin sentit tindrà el que estem fent?

Com podem caure en follies malaltisses com les que ens proposen desassenyats que ens parlen de dues llengües oficials o de cap llengua oficial?

Com podem caure amb bestieses, que fan posar els pèls de punta, com plantejar-se que de la defensa de l'Estat Català Independent se'n pugui cuidar França enemiga ancestral de Catalunya?

Com podem escoltar impassibles que ments pensants de Ciu amb el beneplàcit d'ERC es proposin pagar a l'Estat Espanyol tres mil milions d'euros anuals en concepte d'ajuda per a infraestructures quan ja siguem independents?

És que s'han begut l'enteniment aquesta gent?! Els haurem de "fotre" tots a la presó per irresponsables!

Crec del tot necessària una "llei base per a la regeneració nacional del nou estat català" que s'haurà d'aplicar a partir del mateix dia de la proclamació de la nostra independència i el seu esperit serà el següent: Tot polític que hagi format part dels diferents governs autonomistes en qualsevulla administració -Parlament, govern, ajuntaments, etc. no podrà participar en el Procés d'elaboració de la nova Constitució Catalana ni es podrà presentar ni exercir mai més a cap estament de govern català.

Serà una mesura de sanejament, potser l'única possible per deixar-ho tot ben desinfectat. Pagaran justos per pecadors, però no ens podem arriscar a que la nostra independència sigui borda com ho ha estat la nostra autonomia. Crec que tots els afectats en bé de la Nació ho comprendran.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem