10 de juliol 2013

A partir d'ara, cada quatre anys podem ser independents!

 
 
 
Si jo hagués de sintetitzar el missatge de fermesa i de moral de Victòria de   Santiago Espot, President Executiu de Catalunya Acció, ho faria amb una frase que ell sempre pronuncia ple de convenciment, esperança i determinació: "Ho tornarem a intentar!"

A partir d'ara i segons la Jurisprudència de la Haia cada quatre anys podem ser independents! Només necessitem uns partits polítics i uns capdavanters que s'ho proposin i ens ho proposin, i ara mateix aquests partits polítics ja els tenim.

Que ningú es pensi que els catalans ens sotmetrem a Espanya. Ni que perdéssim la votació de la Consulta, els catalans de la Catalunya lliure i plena, no ens aturarem!: Ho tornarem a intentar! i ho tornarem a intentar l'endemà mateix fins que assolim la nostra plena Independència.

Que ningú ho dubti ... ens mantindrem fidels a aquest Poble!

Per tant a la vegada que preparem la Consulta no ens descuidem de preparar el nostre escaner interior per mesurar la fidelitat dels diferents partits envers Catalunya, poble aliè al poble espanyol. Si els partits que es diuen catalans per raó de la seva naturalesa no són prou ferms en la defensa dels nostres ideals caldrà que votem altres partits que siguin de veritat fidels a aquest Poble.

Els catalans, conscients de la nostra responsabilitat en la construcció del nostre destí i futur, haurem de saber votar els partits i els capdavanters que siguin més fidels, més ferms i més clarividents en la defensa dels valors i drets de la nostra nació.

Catalans! No tingueu por! no ens rendirem mai i de seguida ho tornarem, a intentar!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem