05 de novembre 2010

Queda molta feina bona i necessària per fer !

El caminar de la nostra independència com a Poble ja no té aturador!


Com està això de Catalunya Accio? Informa'm una miqueta? (Un català des del feisbuc)

Hola, t'ho explicaré amb poques paraules, el nostre projecte independentista, el de Catalunya Acció, té una cursa de 10 anys, fins pels volts del 2014, el que dic és de domini públic, només cal veure webs i hemeroteques.

Per assolir la Independència de qualsevol nació, àdhuc la nostra, calen diversos factors, primer que el Poble ho vulgui. Consultes, CCN, CA, LIP-DUB, ACTE DE SOBIRANIA, RCAT, SI, CAOC, 10 Milions, BIC, PDD, i mil coses més ja en són mostres palpables.

Segon cal que els polítics ho vulguin i ho compleixin primer des del Parlament i després des dels Ajuntaments fins arribar a totes les demés institucions. Estem al començament d'aquest segon pas, Rcat i SI ja estant apunt de donar-el, CA no ha pogut entrar en aquest joc electoral per diversos motius, però CA en va anunciar la necessitat, el va defensar i ha precipitat aquest pas de forma clara i constatable.

D'aquí a pocs dies Laporta i Carretero poden entrar al Parlament amb els seus compromisos de defensar i precipitar la Independència i crec que els compliran, seran fidels a parlar-ne clar, intel·ligentment i en tot moment.  Si no són fidels al seu compromís no tindran perdó i Catalunya Acció serà la primera organització política a denunciar-ho amb duresa i fer-ho saber a tothom.

El camí es fa caminant, després de les votacions i els resultats de les mateixes veurem on som en el camí de la Independència, estudiarem el terreny i decidirem l'estratègia que ens caldrà seguir per continuar l'ascensió vers la fita desitjada.

L'Independentisme ha crescut molt i entre tots hem de fer tot el possible perquè continuï creixent de forma exponencial.

Crec que podem convenir i convenim que som molts, som tots junts i aprop, però no som u. Els polítics, ni els independentistes que ara es presenten, tristament, no saben unir-se, o no volen!

Es sabrà unir el poble menut? Qui el guiarà?

Jo, el primer de tots, i els catalans reaccionem tard, després de l'error a vegades ... !

La tercera condició per la independència pot ser LA UNITAT, la coordinació d'accions, el respecte digne a les diferents faccions independentistes.

"Cap projecte no es veu viable abans de plasmar-se amb nítida i vigorosa figura en la ment dels qui ho voldrien materialitzar. Així doncs, els artífexs que inculquin en cada català la clara imatge motivacional de la seva Independència com a poble, esdevindran els qui anorreïn per sempre els obstacles que impedeixen portar-la a terme." (Carles Muñoz Espinalt)

És la unitat la propera imatge motivacional que ha de projectar, amb més força encara, Catalunya Acció?

Com més imatges motivacionals de la nostra independència com a Poble escampem i projectem, tots els catalans i grups catalans sensibilitzats, més gent s'hi sumarà, més ens aproparem a la Independència, més n'anorrearem tots els obstacles.

Som molts, som tots els independentistes, siguem u! doncs!

-----------------

Gràcies, la teva pregunta m'ha obligat a explicar-me.
A la teva disposició,
Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem