14 de novembre 2011

El dia D+1 (L'endemà de la Independència de Catalunya)
A la fotografia Ana Stanic, economista de l'universitat Notre Dame (Indiana, EUA) i negociadora en temes econòmics de la independència d'Eslovènia.

Enllaç
Vídeo resum del Congrés Internacional  "Building a New State":Vídeo resum del congrés "Building a New State" que va organitzar Sobirania i Justícia a Barcelona el 3 de Novembre de 2011, dedicat a l'anàlisi de les qüestions jurídiques, financeres i diplomàtiques de la independència: el repartiment i la titularitat dels béns i els deutes compartits amb l'Estat espanyol, el reconeixement internacional de Catalunya com a Estat i l'entrada de Catalunya als organismes i tractats internacionals.

Intervenen : Patrick Dumberry, professor de Dret de l'universitat d'Ottawa i ex-assessor del govern quebequès, Charles E. Ehlrich, historiador de les universitats d'Oxford i Hardvard i assessor per la Comissió Internacional per l'instauració del dret a Kosovo, i Ana Stanic, economista de l'universitat Notre Dame (Indiana, EUA) i negociadora en temes econòmics de la independència d'Eslovènia.0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog