02 de desembre 2011

Segons els diccionaris: Mamarratxos que dictaminen contra el seu Poble.



Segons el Diccionari Alcover-Moll:

Mamarratxo: Persona o cosa grotesca, molt mal feta; cast. mamarracho. Semblant un mamarratxo, Vilanova Ohres, iv, 24.

Segons el Diccionari europeu (Ara que està de moda tot el que és europeu):

Mamarratxo: Persona que pel seu poc seny i manca de fermesa no es respectada ni presa seriosament

Segons el "Diccionari Tena":

Mamarratxo: Persona o col·lectiu que es fa còmplice dels lladres que roben a Catalunya i als catalans, els recursos, la llengua, l'esperit, la dignitat, les conquestes esportives, la llibertat de ser la nació que són, la llibertat de treballar i negociar amb qui vulguin i com vulguin, la llibertat d'autogovernar-se de veritat i tantes coses que ens roben espanya, els espanyols i els que en són complices autonomistes, regionalistes espanyolistes i encaixistes tots!

--------------------

Des d'aquest escrit reprovo tota aquesta gent enemiga de la Catalunya lliure i plena, tota aquest gent que ens enfonsen en la misèria! Miserables!

Energúmens, mamarratxos i miserables van junts contra tot el que significa Catalunya. Uns van de cara, els altres venen per l'esquena.

Mamarratxos que es disfressen ridículament de fada i que prohibeixen les paraules, mamarratxos que dictaminen contra el seu Poble, mamarratxos que pacten i repacten amb nocturnitat amb Espanya (recordem l'afer Mas-Zapatero que es va carregar aquell "Concert Solidari", darrer tram de l'estatut mort ), mamarratxos que quan el Parlament Català debatia l'admissió de la Llei d'Independència es van amagar als passadissos o als lavabos, mamarratxos que amb la seva prohibició van provocar que als tres honorables Barrera, Broggi i Oriol Domènech se'ls hagués de pujar amb un montacàrregues de paleta per poder fer el seu discurs en la Manifestació Independentista de Barcelona del 9 de juliol d'enguany, ...

Algun dia jutjarem els còmplices de tota aquesta gran espoliació que pateix Catalunya!

Salvador Molins (BIC, CA)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem