24 d’abril 2012

CIU-Mas, Mas-CIU, no val o no vol per a la Independència!



 
CIU-Mas, Mas-CIU, no val o no vol per a la Independència!

Com voleu que ho digui? "No val" o "no vol"?

Fa 2000 anys, en el naixement del Projecte Cristià ja es posa en boca de Jesucrist la següent frase "qui es gira per anar a l'hort o la partera per parir no val per al Regne de Déu". El Regne de Déu era una expressió que significava un nou projecte d'alliberament, un regne diferent dels que aleshores es coneixien, un projecte diferent.

Res no ha canviat, el nostre projecte és d'una Catalunya política i nacionalment lliure, i qui políticament pensi en tot que no sigui alliberar Catalunya, assolir tenir un país ben bé dels catalans i pels catalans no val per aquest projecte d'alliberament i plenitud nacional.

Desenganyem-nos, no fem castells a l'aire, no esperem que Mas i Ciu canviïn, ells "no valen", més ben dit "no volen" preparar la Independència de Catalunya. Enganyaran, entretindran, jugaran amb els nostres sentiments, amb la nostra fe, amb la nostra esperança, amb el nostre anhel! Jugaran, entretindran, adormiran tot el que puguin, tan com puguin, els incauts catalans.

Diu el Sr. Mas "Catalunya un estat propi? És una opció. Jo no l'he negada mai" no llegim en les seves paraules res més del que estant dient: "no he negat mai que sigui una opció" però tots hauríem de saber que no és, no ha estat mai i no serà mai la seva opció. I quan diu "no vull enganyar ningú: no hem arribat al final del camí" no parla del camí de la Independència sinó de la situació de crisi generalitzada però obvia que l'espoliació espiritual i material de Catalunya continuarà amb tota l'agressivitat possible mentre Catalunya formi part d'Espanya.

Si no trenquem amb Espanya, Catalunya restarà intervinguda política, cultural i econòmicament fins a la seva defunció caom a nació.

Catalans, apostem, doncs, pels polítics i organitzacions polítiques que facin tot el possible per treure'ns d'aquest atzucac.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció. (BIC, ANC, BxI, SIC)

Fotografia: Cartell 9 de febrer del 2005.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog