05 d’abril 2012

La crisi permanet de Catalunya es diu Espanya, i el principal responsable n'és el regionalisme de la bandereta.

Quan llences cada dia 8.000.000.000 de les antigues pessetes ... 
 
Quan llences cada dia 8.000.000.000 de les antigues pessetes (vuit mil milions de pessetes llençades cada dia a Madrid, cadascún dels 365 dies de l'any) no pots dir que hi ha crisi econòmica, en tot cas has de dir que els catalans som rucs i irresponsables.

Fa trenta anys que dura aquesta bogeria, aquesta irresponsabilitat. Trenta anys (només comptant des de la fi del franquisme) trenta anys perduts i llançats, descapitalitzant-nos cada dia, robant-ho de cadascún dels catalans siguin menuts o grans.

Jo, la meva empresa arrossega dues hipoteques des dels anys 70, hem pagat a la Caixa munts de milions dels crèdits i dels interessos, hem hagut d'escanyar durant tots aquests anys les nostres inversions i els nostres sous, ara mateix encara devem a la vora d'uns 100.000 euros (16 milions de pessetes).

Quanta gent ofegada per les hipoteques podria ajudar Catalunya si disposés d'aquests 8.000.000.000 -vuit mil milions de pessetes cada dia- o el que correspon en euros, exactament 48 milions d'euros cada dia dels 365 dies de l'any de cadascún d'aquests 30 anys que ja hem tornat a llençar.

Amb 48 milions d'euros diaris quantes persones hipotecades podries ajudar per que revertissin la seva activitat en reprendre de nou l'economia?

Definitivament a Catalunya només tenim una crisi i aquesta crisi es diu Espanya i és la pitjor de les crisis perquè aquesta, si no trenquem amb Espanya, no s'acabarà mai més! encara pitjor ... s'agreujarà dia a dia i és una crisi que ens pren el menjar, foragita els nostres fills i ens roba l'ànima!

A Catalunya només tenim aquesta greu crisi: ens roben i el que encar és pitjor és que ens deixem robar!!!

Avui, els responsables d'aquesta follia mortal som els babaus catalans, i els executors d'aquesta follia mortal els han votat molts de nosaltres, són els regionalistes de sempre, els que tenen interessos a banda i banda, els que ens volen subjugats a la maltractadora Espanya.

I com s'ho fan aquests maleïts regionalistes per vinclar-se i vinclar-nos?

-Doncs, tot sovint, quan s'acosten les eleccions o quan estratègicament ho creuen convenient, aquests regionalistes de sempre començant per Cambó i seguint per Pujol amb l'excusa de Duran, fins arribar al Mas i a l'Oriol Pujol, es vesteixen amb la bandereta i com que saben de la candidesa de tants i tants catalans es burlen de la nostra bona fe i destrossen impunement el moll de l'os de la nostra ànima col·lectiva "l'anhel d'Independència dels catalans"!

Ells, els regionalistes, que fins gosen posar l'estelada al jardí vuit dies abans de les eleccions espanyoles, són els traïdors de la pàtria, són el tap que no deixa respirar la Independència de la nostra nació, són els principals responsables i executors per omissió i ocultació del robatori que patim.

En resum 8.000.000.000 milions de pessetes llençats cada dia!
No tenim crisi, tan sols som uns irresponsables!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog