07 d’abril 2012

VilaWeb.cat És l'hora! preparem-nos pel molt proper Estat Català Independent.

El pacte fiscal és un engany de Mas i Ciu, i el primer que va picar l'ham va ser ERC de l'Oriol Junqueras i l'amagat Puigcercós i la seva trepa.

Per fer seguidisme de CIU i dels seus enganys avui ERC, en l'actual legislatura catalana és menys que un zero a l'esquerra, no se'ls veu ni piulen res que valgui la pena.

El pacte fiscal és una altra de les pastanagues de Mas, Pujol, Oriol Pujol i de Ciu, una pastanaga que ja està arrugada i podrida: morta com deia avui la portaveu d'ERC. Sí, ERC enlloc de defensar la independència com està fent Solidaritat (SCI) es dedica a fer seguidisme i contrafort dels regionalistes CIU.

El pacte fiscal és una engany que ha durat molt poc. Menys va durar la pastanaga del Concert Econòmic amb la que es va presentar Mas a les eleccions catalanes i com que era la seva bandera principal representa que per això les va guanyar, però ai las, amb un més ja havia llençat la pastanaga del Concert per canviar-la per la pastanaga del Pacte Fiscal, un pacte que sabem de segur que serà una merda i una enredada més. Ara el mateix Mas ja va reconèixer que no funcionaria, després d'haver dit que pobres espanyols no tenien diners -no sé on es fiquen els milers de milions que ens roben i que l'actual govern català encara es deixa robar.

Ara la nova pastanaga, a banda de tirar endavant com les mules i empènyer encara més Catalunya vers l'abisme, és la Agència Tributària Catalana ...

Prou de pastanagues senyors de convergència, prou de false excuses atorgades a la maldat del Duran, prou de fotre le ruc i de matar Catalunya!

Ara és l'hora de la Independència i ho és perquè volem fer una Catalunya lliure on primi l'excel·lència i no pas la dependència de qui ens vol subjugats, pobres i morts.

Desperteu catalans! i no feu cas de les pastanagues dels regionalistes catalans que embolicats amb la bandereta ens enganyen dia a dia i any rere any!

Salvador Molins (BIC-Catalunya Acció) (SI,BxI,ANC)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog