05 de febrer 2013
  • Les tombes flamejants de la Justícia Catalana!

    Mireu aquest enllaç:

    Fer Delette amb el poder judicial colonial que ens esclafa i fer renèixer el Poder Judicial Just -que ha de ser just- del nou Estat Català Independent.

    https://www.youtube.com/watch?v=MfvjP1zaHmw

    Salvador Molins, BIC-Catalunya Acció
  • Homes com Santiago Vilanova ...

    poden destruir el poder judicial colonial en un dia i construir el Poder Judicial del nou estat català independent en una setmana i escaig.

    Com ha dit recentment en Mikimoto tot rau en la voluntat!

    Catalanes com tu i catalans tots endavant! és tard, fa fred, tenim pressa! ...

    ... endavant ja !!!

    ------------------
Lleis catalanes d'estat per precipitar les estructures d'estat!
smolins9 | dimarts, 5 de febrer de 2013 | 19:50h

Per les estrucutres d'estat ... lleis d'estat !!!
Salvador Molins (PPCC)


Hola, he pensat que sense una estructura complicada però els homes del MxI moviment per la Independència que ja va definir l'ANC en els seus començaments hauríem de coordinar-nos de fet, d'alguna manera ja ho fem, hem d'assolir la consciència de formar un sol cos, el poli rabiut de la pel·lícula ja que l'ANC moltes vegades fa de poli bo, respectuós i mesurat, suposo que d'alguna manera és el que ha de fer per no escampar massa el ramat dels partits. Seria bo un potent MxI on tots els independentistes hi fossim com a elements ferms i potents.

Com pots veure el tema de la Declaració de la Independència unilateral va agafant força i això crec que és gràcies a tants i tantes dones i homes com tu i com jo. El Tena hi va donar una bona empenta i jo no m'he quedat curt, amb menys potència perquè sóc més desconegut i petit.

Ara ja toca parlar de la constitució de l'Havana i la de Reagrupament, jo veig més potent la primera, però la segona també té algunes coses bones quan parla dels PPCC i com a element pedagògic breu.

Hi ha una altre tema que he intuït al conèixer fa dos dies aquest jutge Santiago Vilanova, aquest home té la preparació suficient per reorganitzar el Poder Judicial Català en una setmana i no crec exagerar, com ell segur que hi han més jutges, notaris i advocats, deuen estar aplegats en una sectorial de l'ANC.

Han. hem de construrir ja els tres poders catalans d'estat: el poder legislatiu, el poder executiu i el poder judicial, com si fossin a l'ombra ... rebels!

El que ja ens cal ara són les decisions -d'estat-.

Mas va començar a parlar d'Estructures d'Estat, podem començar per les lleis a l'estil del que serà l'estat català independent, no fent cas de la legalitat espanyola, començar a trencar passant d'ells i de les seves lleis i dels seu joc brut entre "Constitución, leyes, juezes i policías" l'aparent bon rotllo "de las instituciones, derechos y demás" i l'amenaçant patacada de "la Ley" "la dasautorización", la "suspensión", la "prisión", ... quan no l' "indulto alos suyos" o la "culpabilización" dels nostres.

Calen lleis catalanes rebels ... i  passar d'ells! ja!!!

Salvador Molins, BIC, CA, MxI, ANC, SI

Fotografia: Concentració a Berga (Josep Soler, SI i ANC)
del dia de la Declaració de la Sobirania Catalana



0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem