23 d’octubre 2013

Cinc valors per aturar Espanya: Independència, perseverança, previsió, urgència i coratge.

Cinc valors per aturar Espanya: Independència, perseverança, previsió, urgència i coratge.És una guerra de valors i contravalors. Ho és i ho serà, mentre no acabi amb la victòria dels uns o dels altres, de Catalunya o de Castella, una guerra de valors i contra valors.

 
Això és el que ens pot salvar i ens salvarà: 
Els valors catalans contra els contra valors espanyols!

---

El primer valor de tots és la Independència total i plena! N'hem d'estar convençuts!

El valor primer de tota nació és la seva independència!
Que tothom ho sàpiga! Què tothom ho cregui!

El segon nostre valor ha de ser la nostra perseverança!

Obstinadament drets i anant endavant vers el recuperat estat català independent.

El tercer valor, per a nosaltres en aquest cas ha de ser la moral de victòria! I els ideals de germanor, de justícia i plenitud.

Ens en sortirem! Farem un país nou, una Catalunya lliure i una terra nova!

El quart valor ha de ser el seny, la prudència i la urgència, gens claudicants:

o sigui, anar de pressa i preparar la vacuna contra tota imaginable mala intenció espanyola, sigui del tipus que sigui, mentida, escanyament o violència.

I la vacuna que aturarà qualsevol risc de tot això és, sense cap mena de dubte, preparar amb caràcter d'urgència la Declaració Unilateral d'Independència, els diputats, els testimonis, el lloc, el moment urgent i el procediment. I no deixar-ho en frases i declaracions  retòriques com tan sovint hem estat acostumats a fer i a veure fer a la nostra, fins ara, malaltissa classe política, ajudada per la nostra debilitat congènita i la nostra estultícia. 300 anys de violència i dictadura no passen endebades.

Si el President actual, el Parlament actual i l'oposició actual no són lúcids, prudents i previsors de fer aquesta DUI, en qualsevol moment es podent trobar desbordats pel mal fer dels espanyols i aleshores seran culpables del que passi com va passar a Bòsnia per excés de confiança i bona fe del seu President. Arran d'aquesta imprudència i poca previsió els Bosnians ho van pagar molt car.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i promotor de l'UDIC
"Units per a Declarar la Independència Catalana!"

 

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem