29 d’agost 2010

Amb una gran coalició dels independentistes la gent, els votants, visualitzarien l'ideal purificat i votarien Catalunya Lliure.

Diu el manifest dels venerables "Broggi, Barrera, et:.  

"fem una crida a tots els grups, moviments, partits, associacions i plataformes independentistes, perquè es posin d’acord per presentar una candidatura transversal, equilibrada i unitària, que motivi els abstencionistes i porti al Parlament un estol de diputats que, sense renunciar a les seves personals ideologies, es comprometin a treballar units, per prioritzar en tot moment l’objectiu de la independència"
 
El gran culpable de tot plegat -perdoneu que en culpi algú- és la tossudesa i la visió curta de mires del senyor Carretero que enlloc d'encetar el procés veient i tractant Catalunya Acció com un projecte possible col·laborador amb qui sumar esforços, ens veié com uns adversaris a qui engolir o rebutjar, així començava amb mal peu i imprimia al procés iniciat un aire de dura i absurda competició. Després Laporta amb Tena i Uriel Bertran ha repetit el mateix esquema i naturalment el mateix error i així estem ara, tots desunits i ells dos durament enfrontats.

Uns i altres independentistes podríem ser bons col·laboradors enlloc d'adversaris polítics. La gent, els votants, visualitzarien l'ideal purificat d'interessos desagradables i de desconfiances injustificades, veurien Catalunya per sobre de tot i molts, més dels que ens podem imaginar, votarien Catalunya per sobre de tot.

Sense visualitzar aquesta unitat, aquesta intel·ligència electoral i aquesta gran dignitat serà complicat trencar la dura crosta que representen els partits encaixistes ja instal·lats dins del Parlament, sobretot Ciu que ja es veu les eleccions guanyades.

Salvador Molins (BIC) Berga

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog