24 d’agost 2010

"Per assolir tota independència calen dues forces motores" Josep Castany, Director General de Catalunya Acció.

 

Catalunya Acció no està fent altre cosa que seguir la seva estratègia encaminada a assolir la Independència de Catalunya en una dècada aproximadament, amb aquest objectiu va néixer a finals de l'any 2004.

Per assolir la independència calen dues forces motores, la una és la força de fora del Parlament i l'altra força motora són les forces de dins el parlament. Naturalment és absolutament necessari que aquestes forces enfoquin els seus objectius en una sola direcció, la independència de Catalunya.

Les forces de fora del parlament ja estant en moviment continuat vers la Independència: Catalunya Acció, les Consultes, 10 Mil i altres múltiples plataformes.

Ara és convenient portar la Independència dins del Parlament, cal moure la segona força motora.

Tal com bé escriu Maria Torrents, Consellera de Catalunya Acció:

"I per això ens cal sobretot posar al capdavant del procés aquella gent de caràcter que representi la regeneració política que ha de garantir que l'objectiu primordial i prioritari del nou estat català sigui la recuperació de la nostra ànima col·lectiva, fomentant la regeneració del caràcter de les noves generacions, assegurant el coneixement de la nostra història i fent indispensable l'ús en plenitud de la nostra llengua."

i també:

"I, per què és vital que siguin les classes dirigents les portadores de la nova consciència de dignitat i regeneració? Doncs, perquè un poble no pot anar mai més enllà d’on arriben les seves classes dirigents.
Per més que el poble espernegui, faci manifestacions o doni la volta al món reclamant allò que legítimament li correspon, si els que tenen el poder dins la pròpia nació no estan disposats a transformar en praxis política aquests anhels, queden en absolutament no res. I encara més, tan sols generen frustració entre el poble, perquè la gent del carrer constata que tots els seus esforços no canvien res.
Per això en aquests moments històrics que preludien la nostra independència és de cabdal importància que tots els qui tenim un compromís vital amb l’alliberament de la nostra nació, comencem a desvetllar-nos, a veure les coses tal com són"

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció i membre del BIC.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog