11 d’octubre 2011

Kaput al cinema, Kaput a la llengua, Kaput a l'integració!

Kaput al cinema, Kaput a la llengua, Kaput a l'integració!

Què millor per a un nouvingut anar al cinema i haver de veure una pel·lícula en la llengua de Catalunya. Al sofà de casa canviant de canal hom en té prou per passar-se al castellà; això al cinema no es pot fer. Això no ho sap Convergència, un partit català que hauria de promoure la integració i normalitzar la nostra llengua?

Mai a Catalunya, des de fa més de 30 anys, cap govern ha donat prioritat absoluta a la llengua, mai! Bosses d'escombraries, Ferias d'Abril, i mil coses més sempre han passat per sobre de la llengua de Catalunya, sempre!

Veient les coses com han anat jo diria que se'ns està aplicant, als catalans, des de la mateixa Generalitat i des de la Transició espanyola, una encoberta immersió al castellà a tots nivells.

Veient les coses com han anat jo diria que des de les instàncies polítiques de la Colònia Catalana, fins des de les instancies polítiques en temps de Jordi Pujol, s'ha considerat a la llengua catalana com un element desestabilitzador de la sacrosanta cohesió catalana que sempre acabem pagant els catalans mai els forasters que han vingut sense vergonya a colonitzar-nos.

Salvador Molins, BIC-CA
smolins9 | dimarts, 27 de setembre de 2011 | 10:40h

Moltes gràcies votants de Ciu, Taps de la Independència.

El gran "Tap" de la Independència Sr. Mas i el seu acòlit socialista Sr. Mascarell han matat barroerament la Llei del Cinema que s'havia aprovat amb moltes dificultats amb un consens bastant ampli.

Les Majors es deuen fotre un tip de riure veient com un Parlament de Fireta és despreciat i putejat per aliens i propis -PP I PSOE españoles en el cas de l'estatut i llengua a les escoles i CIU catalanes en el cas de la Llei del Cinema-.

El senyor Mascarell, a qui li devia quedar mal regust de boca quan es va aprovar aquesta llei ara li ha fet la feina: KAPUT !!!

De totes maneres aquesta manera de fer de Ciu no ens pot agafar despistats, quan va començar la història del cinema fa dotze anys, governava el Pujol i va fer el mateix ... ho van deixar penjat.

Segons digué la Muriel Casals "la llengua i la cultura catalanes mai havien estat tan bé!" i ho digué tot celebrant el 50 aniversari de l'OMNIUM  i parlant d'independència cultural ??? !!!

Alegria, taps convergents -votants convergents- alegria, tindrem un país del 35% l'any  2017 si anem al cinema, perquè si no hi anem els Majors del cinema ens donaran pel sac amb la llei a la ma i amb el castellà a la boca!

Tenim un govern que juga a matar la llengua o el que és el mateix, al qui dia passa dia empeny per veure si mentrestant la nostra llengua -que no deu ser la d'ells, taps grans i taps petits-, es mort sola i així se'n poden rentar les mans.

Visca els taps convergents, els idiotes de torn ! Visca!

Salvador Molins, BIC

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog