18 d’octubre 2011

Ni "casus bel·li" ni punyetes: no donis joc a l'enemic!

L'Assemblea Nacional Catalana serà una bona eina per empènyer els partits polítics i els seus caps a fer el pas decisiu vers un país amb prerrogatives de lleis per fer complir i recursos per administrar. Ara Mas no té capacitat per fer lleis decisives en cap camp que no sigui determinar les bosses de plàstic per anar al supermercat, ara Mas no disposa dels recursos de l'impost dels catalans que es perden en solidaritats tergiversades i enganyoses. I sobretot, Mas i el seu govern i partits que el sustenten no se senten suficientment pressionats a fer el pas dur, difícil i necessari que ens cal: Trencar amb Espanya!

Sincerament, companys de BxI de tot l'espectre polític, creieu capaç al Sr. Mas de dir a Espanya, als espanyols, als seus governants i als seus inquisidors jutges-policia, dir-los: "En la llengua a partir d'ara no us hi fiqueu, farem cas omís de les vostres recomanacions i lleis en aquest tema Ho farem així perquè considerem que Catalunya és una nació i té per dret natural legítima sobirania en aquest afer". El creieu capaç de dir això?

Als espanyols no se'ls ha de donar joc en res, però menys en la llengua. Ja no se'ls ha de donar joc en el sí o el no a l'immersió, la lllengua no es toca! i prou!

Quan jo vegi al Sr. Mas fer un gest com aquest em trauré el barret i li diré "chapeâu!" i fem tota la Independència ja!

Salvador Molins (En favor de BxI i de l'ANC)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog