01 d’octubre 2011

El Parlament riota, el pacte fiscal enganyifa, i l'assassinat de la llei del cinema.

Al nostre Parlament -regional i riota- no sols el trepitja el "Tribunal Constitucional Español" sinó que també ho fa l'actual President de la Generalitat de Catalunya.
Vergonya pels votants d'aquest senyor que s'ha carregat sense miraments la Llei del Cinema que el Parlament Català va aprovar per majoria durant la passada legislatura.
Vergonya pels votants de Ciu i misèria per tots els catalans, quan el Sr. Mas va triar el Sr. Mascarell del PSC per portar el departament que ara s'ha carregat aquesta llei, misèria i engany per a tots quan aquest nyap encara el venen com un gran èxit!
"El 2017" podrem veure la Ventafocs i els "enanitos" en català i si no anem al cinema les Majors ens castigaran i -ja ho han insinuat- ens diran prou de català per dolents!
El gran pacte assolit a l'estil dels que Ciu ens té acostumats ha enviat el 50% de Cinema en Català i l'obligació de les Majors a fer punyetes!  ... Que els catalans es fotin, amb un 35% ja en tenen prou ...!
Tot això em recorda aquelles negociacions de Pactes Fiscals de Jordi Pujol que s'allargaven i s'allargaven amb un ... "ara ja arriben" "si si, ara ja arriben" que si, que si, que ara ja arriben" ... i al final arribava una misèria de diners que no corresponien a quantitats significatives ni a cap compliment dels pactes ... sempre amb excuses de mal pagador per totes bandes!

Prou d'això! Prou de vergonya! Prou de misèria!
Deu ser imprescindible que caiguem més avall encara!
El nostre Parlament i el govern de la Generalitat cada  vegada poden amagar menys la seva condició colonial, i al no imposar-se i trencar amb Espanya esdevenen institucions decadents.

Salvador Molins (BIC-CA)
WebRepReputació global

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog