15 de gener 2012

#espanyaensroba i extorsiona! Els còmplices hauran de ser jutjats per lladres i genocides de la Nació Catalana.

I qui calla el robatori n'esdevé còmplice.
 
   
 
Són "els millors" mals administradors perquè ignoren voluntàriament "el gran forat" el forat de tot el que ens roba Espanya, de tot el que es deixen robar per Espanya sense ni piular.

Tapen forats i obliden intencionadament l'esvoranc gegant de l'espoliació del 10% del PIB català -com a mitjana-. Portem amb 30 anys un dèficit que ratlla els 300.000 milions d'euros.

Catalunya és com un gran dipòsit d'aigua del que en tapessin els forats petits i ignoressin l'esvoranc gegant de fuita d'aigua.

Avui, en paraules assenyades de Muriel Casals, Presidenta de l'Òmnium Cultural, "ignorar sabent-ho i permetre aquesta espoliació és una autèntica irresponsabilitat que aboca Catalunya a la seva pròpia inviabilitat".

Els actuals governats de Catalunya, Ciu, han amagat l'espoliació i han callat per por del conflicte durant 30 anys, permetent la ruïna de Catalunya.

Ara és l'hora de la Independència. Cal trencar amb Espanya, cal aturar aquest lladronici. Els còmplices hauran de ser jutjats per lladres i genocides de la Nació Catalana.

Salvador Molins, BIC-CA, SI, BxI

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem