09 de gener 2012

VISQUI CATALUNYA, DESCOLONITZADA, CATALANA, UNIDA, PLENA i LLIURE: Sols haurà estat un llarg son de 300 anys.



El procés de secessió de Catalunya d'Espanya i de regeneració de tota la nació catalana ja no té aturador.

Ara ja no depèn de mi ni de tu, sols de l'Esperit de Catalunya!

L'Assemblea Nacional Catalana, naixent, ja s'ha proposat empènyer i si cal endegar el procés cap a la Independència de tota la nació per l'any 2014.

En tot procés i en tot projecte la qüestió més fonamental és a l'ànima del seu objectiu naixent. Catalunya Acció va néixer per portar el nostre país vers la seva plenitut nacional en aproximadament una dècada. Catalunya Acció va néixer el 2004 i començava a acaminar el 2005 per assolir el seu objectiu pels voolts del 2014.

L'Assemblea Nacional Catalana, ANC, ha nascut amb la vocació de no ser una patum més sinó d'ocupar un estament més alt que incloguin totes les patums independentistes. A hores d'ara, els independentistes, ja tenim la pell curtida d'errors i egoïsmes que ens han dividit tantes vegades inutiment! Ara ja som prou humils i hem de ser prou humils per entendre que tots hem de capiguer en un estament superior que ens coordini i a la pràctica ens uneixi. No ens fa angunia ni alèrgia que l'Assemblea Nacional Catalana esdevingui l'òrgan, l'eina d'unió del Poble "menut"* català lliure.

L'Assemblea Nacional Catalana, ANC, un dia no gaire llunyà esdevindrà el nou parlament de la nova Catalunya Independent.

"És necessari que el gra de blat mori per poder donar fruit!" El Parlament autonòmic català ha de morir de mort voluntària, seguin l'honorable  exemple de Lluís Maria Xirinachs per poder infantar un nou Parlament Català Sobirà: L'Assemblea Nacional Catalana, ANC!

Ara ja no depèn de mi ni de tu, sols de l'Esperit de Catalunya!

Tot i així, els catalans lliures i determinats a regenerar la nostra nació, regenerar tota la nostra nació!, trencarem la miserable colonització que des de fa centúries ens amenaça i tenalla i lluitarem sense respir per la restitució del nostre ésser nacional com a nucli cohesionador de la independència plena que volem.

Visca Catalunya, lliure, tota, unida i plena!
Salvador Molins i Escudé (CA, BIC, SI, BxI)

*"el poble menut" és el que heroicament va decidir no rendir-se aquell 11 de setembre del 1714. Dèien "Victòria o mort"! Jo dic vida o vida! Vida per la nostra nació mil·lenària: CATALUNYA! la nostra desgràcia no haurà sigut la mort! sols haurà estat un llarg son de 300 anys. (Salvador Molins, BIC-CA)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem