04 de gener 2012

L'ANC i els partits independentistes s'han de potenciar mútuament.

 
 
Per tal d'assolir la Independència, com s'ha esdevingut arreu, necessitem dos braços actius i coordinats: El braç del Poble i el braç institucional i polític, i que ambdós es moguin en favor de la Independència immediata, o sigui, a curt termini.
L'Assemblea Nacional Catalana tot just naixent, ANC, té moltes possibilitats d'esdevenir un ens molt proper al que hauria de ser "el braç del poble".
Objectius tàctics a tenir en compte per part de l'ANC en aquest sentit:
1 - Acostar el poble menut català al procés d'independència, esdevenir el braç del Poble en aquest procés.
2 - Empènyer els catalans independentistes, lliures i no acomplexats, en la tasca d'alliberar Catalunya, tal com expressava el pare de la independència cubana, Josep Martí (descendent de catalans), quan deia: “Es perd la batalla quan no es guia immediatament cap a l’atac aquella fe que tant costa d’aixecar.”
3 - Fer els passos necessaris (full de ruta) i reunir la gent mínimament necessària (el llevat o catalitzador) i els voluntaris i com més gent millor per tal de precipitar el procés de secessió i dotar-los de valors, objectius i raonaments per aquest fi.
-------------------
L'altre braç, el polític, l'han d'integrar les institucions catalanes i els partits polítics catalans, començant primer de tot pels diputats i partits independentistes i pels Ajuntaments que ja han començat a moure's en aquest sentit.
Els objectius tàctics d'aquests partits, organitzacions independentistes i ajuntaments han de complir els següents requisits:
1 - Disposar-se a la ruptura i practicar-la. Travessar la línia vermella sempre que es pugui, calgui o es cregui convenient.
2 - Disposar-se a la unió, a la coordinació, a la col·laboració i al contacte per la ruptura, i practicar-ho, practicar la coordinació, lla col·laboració i el contacte entre aquestes organitzacions primer i aquestes institucions de seguida que es pugui o ens hi veiem amb cor de fer-ho.
3 - Convèncer als independentistes catalans de la seva gran responsabilitat en votar els partits i candidats que de veritat i de forma  contrastada es comprometin per tirar endavant i a curt termini el procés de secessió i la preparació del poble català a tots nivells, i que mereixin la confiança per fer-ho, confiança guanyada amb el seu exemple i veritable credibilitat. Dono voltes en aquest punt perquè és una qüestió fonamental i bàsica perquè Catalunya pugui tirar endavant la seva Independència.
4 - Anar a guanyar les eleccions catalanes del 2014.
Salvador Molins, BIC-CA, SI, BxI.

Catalonia the Next State in Europe.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem