23 de maig 2013

La nostra fermesa es fonamenta en tenir present en tot moment l'anhel de llibertat i plenitud de Catalunya.

La nostra fermesa es fonamenta en tenir present en tot moment l'anhel de llibertat i plenitud del catalans de tots els segles Catalunya.


Catalans, preparem-nos per l'última escomesa: Siguem forts i serem un estat lliure i capdavanter.
smolins9 | esborrar | dijous, 23 de maig de 2013 | 22:48h
 



Tan si com no hem de ser ferms en la nostra determinació: Farem de Catalunya lliure i plena un dels estats independents capadavanters.

Preparem-nos i estiguem apunt per fer el calgui fer i tenir clares les coses que hem de tenir clares per quan l'assalt sigui contundent.

Si tenim clar que la Independència de Catalunya és un bé suprem de la nostra nació ... en l'hora de la darrera escomesa: VENCEREM !

Aquesta ha de ser la nostra garantia!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció,
membre de l'ANC, del BIC, de SI i del MxI

---------------

La ruptura

"La incoherència revela un dels principals vicis que planen sobre el procés català i que amenacen de desballestar-lo: la improvisació"

"
La clau dependrà, doncs, de si un sector rellevant de la societat catalana està en condicions d'aguantar l'escomesa "

"
Posats a trencar, cal plantejar la cesura amb urgència, una pressa que no impedeixi pensar ni actuar fredament però que cridi al desenllaç"
Preparem-nos i estiguem apunt per fer el calgui fer i tenir clares les coses que hem de tenir clares per quan l'assalt sigui contundent.  Salvador Molins, BIC-CA -MxI_

La pregunta no és si tenim una majoria social favorable a la independència, la pregunta és si hi ha una minoria disposada a sacrificar-se per ella. Tenint present el bloqueig que exerceix Espanya sobre tota expressió democràtica relativa a la secessió (com es va manifestar de forma implacable amb l'admissió a tràmit i la suspensió per part del Tribunal Constitucional de la Declaració de Sobirania), cada cop sembla més clar que l'aparició del nou estat català només serà possible a través d'un gest de ruptura constitucional, una declaració unilateral d'independència, tal com d'altra banda s'ha esdevingut en el noranta per cent de secessions que hi ha hagut en el planeta al llarg de la història.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog