18 de maig 2013

No és Wert, és Espanya. Necessitem reforçar el nostre caràcter per dir: PROU!

Estic tip de mantenir l'administració ecspanyola i la ganyonyeria catalana !

Sempre he pensat que exercir la "sobirania cultural", "la sobirania lingüística" i la "sobirania en l'ensenyament" no seria motiu per treure els tancs al carrer.

És clar que Espanya pot jugar amb els calers com ara mateix ja ho està fent, "si no compleixes no te'ls dono" pot dir, i segur que ho dirà, però nosaltres també podem fer el mateix. Jo ja estic fart de mantenir aquests xantatxadors i mala gent, no vull pagar més! i és que per a més inri ja no puc pagar més.

A l'ordre de Mas i Junqueras, referit als qui ara són davant de Catalunya com a President i cap de l'oposició respectivament, ara ja seríem molts que faríem -farem- el pas. No hem de ser tots però podem ser molts!

Ens costa però anem-nos fent a la idea: Tanquem l'aixeta a aquest estat enemic i aliè!

Esperem l'ordre i si no arriba potser al final, ben aviat, ho farem sense ordre ni concert!

Hi ha una cosa que no se li pot negar a Wert, és un home de caràcter i això és el que ens manca als catalans. Algú m'ha dit que abans de ser "Ministro" Wert sortia a Intereconomía i era dels més folls, per això el govern d'Espanya l'ha posat allà on l'ha posat. Contra Wert i contra Espanya no podem anar amb nyeu-nyeus com la Consellera Rigau o com les limitacions que l'imposen el President, el govern, Ciu o la ganyoneria catalana tan instal·lada en periodistes, polítics i contertulians.
Wert és el sicari d'Espanya, ella és qui carrega tota mena de lleis i impagaments contra Catalunya, és ella -Espanya- l'autora de tot tipus de xantages i guerra bruta contra la decisió dels catalans, és ella, feta d'homes com Wert, qui vol ofegar Catalunya i sotmetre-la definitivament.

Necessitem reforçar el nostre caràcter per dir: PROU amb una decisió veritable i naturalment ferma.

És hora de transformar les nostres decisions i les nostres lleis en fets i estructures d'estat català independent. No podem titubejar!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

Salvador Molins, BIC

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog