05 d’agost 2013

Aquesta és la Pregunta i la resposta: "Vols que Catalunya sigui un estat independent? -Sí"

No cal imposar la pregunta, el Poble Català ja va decidir quina seria aquesta pregunta a Arenys de Munt i en totes les Consultes.

Fa pocs dies deixaven anar des de Convergència un nou globus sonda: "No arribarem a la Consulta imposant la pregunta". Es veu entre línies que segurament es refereixen des de Ciu a que els espanyols no poden acceptar segons quina pregunta. Aquesta gent de Ciu encara no saben on estant ficats ni la lluita que Catalunya ha de guanyar amb força. Aquesta gent, provincians de m... encara depenen mentalment de Madrid i d'espanya, del Duque de Olivares i de Felip II. Quan s'alliberaran mentalment aquests cagamandurries!?

Cal que tinguem tots ben clar que no cal imposar la pregunta, ni el Mas al Junqueras, ni el Junqueras al Mas, ni tots dos als catalans ... el Poble Català ja va decidir quina seria aquesta pregunta a Arenys de Munt i en totes les Consultes per a la Independència que es van fer a tants i tants municipis catalans.

Mas ho ha dit mil vegades "jo no sóc qui per decidir la Independència de Catalunya" molt bé senyor Mas, vostè tampoc és qui per decidir la pregunta que ja va decidir el Poble de Catalunya en les proppassades Consultes per a la Independència de Catalunya.

Mas, Junqueras i Parlament, vagin per feina que el país sencer i tots els catalans tenim molta urgència i molta pressa. Cada dia que passa Catalunya pateix més, àdhuc els malalts, la gent gran i els infants, i això uns governants responsables no ho poden permetre.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem