22 d’agost 2013

No fotem l'imbècil: La Cadena no és un picnic! No ens feu emprenyar. Prou d'això!

 
 
 
Per respecte a nosaltres mateixos, per respecte als nostres avantpassats, per respecte al nostres fills i als fills dels seus fills ... no fotem més l'imbècil i no cedim davant la temptació de menystenir la cadena humana que ha organitzat l'ANC, la base de l'ANC, no ho oblidem aquest detall.

La mateixa Presidenta de l'ANC ha de ser la primera servent d'aquesta organització del Poble Català i no ha de cedir a les seves pròpies febleses, lligams i claudicacions! Ja en tenim prou que ho fé una vegada.

La Cadena humana catalana s'inspira en la Cadena Bàltica i l'objectiu d'ambdues cadenes només n'és un: La Independència d'aquests quatre països: Lituania, Letònia, Estònia i Catalunya.

Per respecte absolut a nosaltres mateixos i al que va ser i el que va esdevenir d'aquella cadena bàltica no podem mostrar d'aquesta manera tan escandalosa les nostres febleses catalanes, sobretot la feblesa de caràcter, la feblesa de convenciment i la vergonyosa feblesa de dignitat que patim.

330.000 patriotes catalans pel cap baix ja han pres la determinació de fer aquesta cadena humana i catalana per a un sol objectiu ferm i decidit, donar el darrer pas o un dels darrers passos per portar aquest nostre traït país a la seva llibertat  plena. Aquesta gent que viuen al Principat, a racons de tota la nació i molts d'ells escampats arreu del món mereixen una mica més de respecte per part dels quadres actuals de l'ANC. Una mica més de respecte senyors! No saben vostès que intentar maniobres, vacil·lacions o idees destirotades que puguin rebaixar ni un bri el sentit i la força d'aquest gest del nostre Poble desmereix el compromís viu i absolut d'aquests patriotes defensors de la pàtria?

Prou de fer l'imbècil, senyors! que una cadena humana no es fa pel Guiness, ni per anar de picnic, ni per que som molt macus! Una cadena humana té el nivell de la Independència d'una nació! No se n'adonen!?

El Poble català, el nostre poble, ha demanat i demana i exigeix un pas ferm i decidit de la classe política catalana vers la Independència, i el President Mas, amb la inefable col·laboració de la Sra. Carme Forcadell ens està donant garsa per perdiu! volieu independència? apa doncs! aquí teniu un bon succedanni descafeinat -com sempre!- aquí teniu una "Consulta no vinculant, com un termòmetre per saber la opinió del poble" i ai las, la pastanaga monumental: una consulta sota la legislació espanyola!? no et fot !?

Prou de fer l'imbècil que els 330.000 catalans inicials ja ens estem emprenyant i us asseguro que si continueu així us fotarem fora! us foragitarem de les vostres poltrones físiques i de les vostres poltronetes mentals!

Prou d'això! Prou de dèbils i prou de rebaixes per quatre engrunes de quintacolumnistes enemics de la Pàtria Catalana! Prou!

Per favor! no devalueu ni rebaixeu els gest noble dels que sí tenen clar quin és l'objectiu esperançat d'aquest Poble mil·lenari.

INDEPENDÈNCIA JA !

-----------------

Salvador Molins, Berga

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem