15 d’agost 2013

L'honorabilitat de Salmond i la indefinició de Mas

smolins9 | esborrar | dijous, 15 d'agost de 2013 | 14:19h

Àlex Salmond i l'SNP defensen la Independència d'Escòcia. Què defensen Mas i Ciu?


El dret a decidir que naturalment tots tenim a Europa en el segle XXI és per a Mas i Ciu una pastanaga electoral del 25N del 2012, una pastanaga que no significa per a res ni s'adiu en res a la voluntat explícita del Poble Català d'esdevenir una nació independent. Mas i Ciu fins que no es demostri el contrari han tornat a entabanar als catalans i els han empantanegat en un procés de Consulta que  perilla en gran manera d'esdevenir una altra enredada com l'estatut "tururut!" mentre es pretengui negociar-ho amb Espanya o tan sols fer-ho "no vinculant" "com un termòmetre per saber la voluntat dels catalans" dit així mateix pel Sr. Artur Mas. Quantes vegades haurem d'esbrinar la voluntat dels catalans? Qui busca tantes excuses per no fer la feina és que no té voluntat de fer-la!


Contràriament a l'enganyosa i falsa actitud del President català que juga com sempre ha fet el seu partit amb la bona fe dels catalans, hi ha l'admirable actitud d'Àlex Salmond, molt honorable President d'Escòcia, que defensa la llibertat plena pel seu país amb un contundent "YES" a la Independència d'Escòcia i a la Constitució d'un Estat Escocès Independent.

El Poble espanyol i els seus governs són els reis de la mentida compulsiva i de l'engany permanent. Aquella gent i les seves institucions són els pares i tutors d'aquell famós "donde dije digo, digo Diego".

El Poble català per tristesa i desgràcia de tots és el rei de la suposició,. d'aquell "no ho diuen, però compte que ho volen dir i ja ho diran algun dia futur" referint-se a Pujol del que se li suposaven totes les bondats i bones intencions i ara mateix del mateix President actual que és mou en la indefinició permanent i calculada per fer pensar als incauts catalans el que no sembla de cap de les maneres estigui disposat a fer.

Els catalans necessitem un capdavanter, honorable i digne, que defensi sense vergonya ni enganys el bé suprem de tota nació, bé que també pertoca naturalment a Catalunya: La seva Independència plena!

Gràcies, Àlex Salmond, per donar un motiu d'esperança a tot Europa i a tot el món, en el camí de l'alliberament dels Pobles!

Ai las! pels catalans! No mereixem tanta desídia!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció


Reunió entre l'OTAN i el govern escocès per a tractar l'adhesió d'Escòcia a l'organisme en cas d'independència
La reunió va tenir lloc el mes passat a Brussel·les · Les armes nuclears que el Regne Unit fabrica en territori escocès, el principal escull
Representants del govern escocès es van reunir el mes passat amb representants de l'OTAN a Brussel·les per a tractar la incorporació d'Escòcia a l'organisme en cas d'independència. Segons que avança la BBC, alts funcionaris del govern escocès es va reunir amb Dirk Brengalmann, que era llavors secretari general adjunt de l'OTAN per a Assumptes Polítics i Política de Seguretat.
Representants de la delegació del Regne Unit a l'OTAN van facilitar la trobada i també van assistir-hi. Segons fonts de l'OTAN, Escòcia va tenir l'oportunitat d'argüir que, essent en aquests moments part del Regne Unit, estat que ja forma part de l'organisme internacional, no caldria fer una petició d'adhesió formal i des de zero per a incorporar-s'hi. Cal recordar que l'SNP, el partit que governa a Escòcia, va adquirir el compromís d'adherir el nou estat a l'OTAN. Un funcionari de l'OTAN, va qualificar la trobada com 'informal i informativa'.
La fabricació d'armes nuclears, únic escull

Tot amb tot, l'SNP també es va comprometre a il·legalitzar la fabricació d'armes nuclears que el Regne Unit porta a terme en territori escocès. I aquest punt sembla ser l'únic escull en la negociació, car per a l'OTAN la investigació i la fabricació d'armes nuclears és un punt important.

Lord Robertson, ex-secretari general de l'OTAN i un secretari de Defensa al govern laborista de Tony Blair, va dir que creia que el futur de les armes nuclears era important per a l'organització i que, per tant, aquesta podia ser una qüestió decisiva.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem