13 de juny 2010

Error de paraula ... error de determinació!

Error de paraula indefinida i imprecisa: "Sobiranista".

"Un parlament sobiranista".

Les paraules són la base del pensament i el pensament ho és de la determinació.

Si dilueixes "un parlament independentista" amb un mot enganyós "sobiranisme" estàs estovant el pensament i la determinació. Estàs fent el joc a senyors com el Mas i el Pujol, o en el seu cas més extrem a la gent d'Iniciativa*, tots ells juguen a la submissió a Madrid, no tenen esma ni ganes de trencar, el seu projecte polític no va per aquí i no hi anirà mai.

"Sobiranisme" és una mena d'independentisme sense esma com el que hem tingut fins ara. Diem que dins Convergència hi ha molts independentistes i potser és cert, però no serveix de res perquè Convergència -l'estructura de partit, el projecte- i la seva cúpula se senten bé on són i cap on van: Madrid a la pràctica. Aquest nom de la capital espanyola cada vegada els fa menys mal d'orelles, s'hi senten còmodes. No cal dir que als d'Esquerra també els passa el mateix.

Això és exactament el sobiranisme: anar tirant amb l'encaixisme.

*Vull esmentar ací una vegada més la perversió d'Iniciativa que sempre parla a favor de l'autodeterminació però quan va ser l'hora, en el cas Ibarretxe al parlament Espanyol, va votar-hi en contra.

Quan assolim un Parlament més independentista estarem molt més ben encarrilats cap a l'assoliment del nou estat català imprescindible si no volem desaparèixer com a Poble i Nació.

Salvador Molins (BIC, CA)

--------------------------

Comentari fet entorn d'un post d'Albert Cortés Montserrat, al seu blog "El Dret a decidir":

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/comment/id/170283

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog