13 de juny 2010

Només es poden confederar els estats!

Duran avisa: «No portaré a les eleccions una consulta independentista»
"No sóc independentista, sóc confederal" afirma el líder d'Unió”

Comentari:

Sr. Duran, dir sóc confederal, en aquest moment i també almenys els últims 100 anys queda molt bé per guanyar-se els vots de molta gent QUE NO ESTA INFORMADA ó d’altres que com vostè, sabent que la CONFEDERACIÓ AMB ESPANYA és impossible, per la senzilla raó que ESPANYA NO VOL. Ni tant sols respecta la merda d’Estatut retallat i ribotat d’aquell 30 de setembre, ara pendent del Constitucional.

Pel que diu també “No portaré a les eleccions una consulta independentista” té tot el dret a no fer-ho, però el que jo penso, és que els fets i el procés natural d’alliberament de Catalunya passaran per sobre de vostè, per sobre de Convergència i per sobre d’Unió, i la seva connivència amb Espanya quedarà amb el cul enlaire i que molta gent de CiU que van votar SI a les consultes per la INDEPENDÈNCIA es de repensaran molt aviat si han de donar recolzament a un projecte que encara es refia dels espanyols i que enlloc de preparar la ruptura amb els lladres i usurpadors i el nou estat català els ajuda en el seu afany de destruir Catalunya.

Sr. Duran no ens faci riure, Sr. Duran no enredi als incauts, vostè hauria de saber i bé que prou ho sap que una Confederació s’estableix entre estats sobirans i no pas entre comunitats autònomes, així que si vostè de veritat és confederal deixi de fer el ruc i disposis a treballar per la urgent independència de Catalunya i per l’establiment del nou estat català, així podrà preparar-se per una eventual confederació amb els altres països de parla, cultura i tradició catalana, demostrant així que vostè no és un pur mentider.

La independència i els independentistes s'enduran per davant tots els botiflers regionalistes mentiders i col·laboracionistes amb l'enemic de Catalunya.

Prepari’s senyor Duran i demés senyors, ja se'ls acosta la seva hora, l'hora de passar comptes amb Catalunya!


Josep Vilalta. President de Berguedans per la Independència de Catalunya i membre de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog