21 de juny 2010

No ens podem fiar d'una llei espanyola, ni que es digui IP.

Escriu, Jordi Surinyach al seu blog (20 de juny, 2010):

"Després els electes de "Decidim.cat" demanen unitat per assolir l'objectiu de fer possible una consulta que sigui vinculant. Només hi afegiria que caldrà per a fer-ho, un govern patriòtic i una majoria en el Parlament que ho proclami. Arribo a casa amb la sensació que ha estat un primer entrenament i que tard o d'hora caldrà decidir-ho de veritat."

Comenta i afegeix Salvador Molins:

Abans de les signatures per garantir el cul de sac "Ibarretxe"* o sigui la IP espanyola -estatutària catalana- cal signar el compromís de cada independentista català en votar la possible Coalició Independentista que es presenti a les eleccions catalanes d'aquest 2010!

Només una coalició independentista de veritat o partit equivalent pot garantir la possibilitat d'un govern patriòtic i la maduració d'una majoria en el Parlament que ho proclami, tal com encertadament ha escrit i expressat Jordi Surinyach.

--------------------

* el cul de sac "Ibarretxe":

Jugar amb les lleis espanyoles com a eines per a camins de sobirania porta Ibarretxe a tornar cap a casa seva (Euskadi) amb les mans buides i la cua entre cames. Ibarretxe en aquell cas -el seu "Pla Ibarretxe" va refiar-se del possible comportament democràtic espanyol i a més va poder comptar amb l'ajuda inestimable del PNB i per això li van anar tan malament les coses. Aquí a Catalunya i en el cas d'aquesta darrera IP els que fan el mal paper del PNB del cas Ibarretxe són CIU i Esquerra i això Tena i Uriel Bertran ho haurien de saber.

Les Consultes no són una llei espanyola i això les fa bones i extraordinàries, catalanes i lliures, però la IP que pretenen portar a terme és una maleïda llei espanyola -els reis del digo diego- i a més amb lletra menuda que ho deixa tot en mans de l'estat espanyol ... al capdavall del procés els incauts catalans s'hauran de sotmetre al que digui aquesta lletra menuda i cauran de nou en mans d'assumptes domèstics espanyols. Si la llei és espanyola i la IP ho és, se'ns repetirà el tan conegut "doneu al Cèsar el que és del Cèsar". Si la llei és espanyola i la IP ho és, rebrem de nou la resposta de Woodrow Wilson: "per coses domèstiques parleu amb Madrid, si voleu trencar amb Espanya aleshores sí que us escoltarem nosaltres, els EEUU" .

Salvador Molins (Conseller de Catalunya Acció)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog