05 d’agost 2010

Són complementaris. Es reforcen uns als altres. Cal que s'obrin a l'evidència!

Són complementaris.

No sé si ho saben? Però si fossin capaços de presentar-se sense tant maquiavel·lisme serien invencibles, o almenys invencibles pel fantasma de la divisió, perquè si no són capaços de fer el salt vers el futur aquesta divisió se’ls endurà, se'ns endurà sense remei al fons de l’abisme.

Són complementaris. Es complementen els uns amb els altres.

Els anomenaré per ordre de la cadena tròfica -en paraules i simbologia emprada per Josep Castany, Director General de Catalunya Acció-.

Primer, en Laporta, el més conegut per tots els votants catalans, el que té més significació pública de tots ells. Laporta, electoralment, és el Lleó, el Rei de la Selva, el que fa i desfà! No parlo de la Solidaritat que presenten amb en Tena i l'Uriel, sinó que parlo del Laporta, la cola que pot enganxar tota aquesta amalgama.

Segon, en Carretero, l’home que després de desemmascar la mentida del gran mentider espanyol, tot just expulsat pel gran lacai del gran mentider, va tornar amb gran dignitat i amb el cap ben alt a Puigcerdà a exercir el seu ofici: metge.

Tercer, dels que ara són més visibles, l’Alfons López Tena. El Jurista del Consell General del Poder Judicial. Ara ja, ex Conseller Convergent. El compromès amb les Consultes par a la Independència de Catalunya. Persona molt intel·ligent i profund coneixedor de les lleis.

Quart, l’Uriel Bertran, ara també ex Conseller d’Esquerra República, dirigent de la facció d’ERC anomenada Independentistes d’Esquerra, compromès també amb les Consultes a primera línia.

Cinquè, el Santiago Espot, President Executiu de l’Organització política independentista Catalunya Acció. Bon orador. Ferm defensor de Catalunya. Inoculador de la moral de victòria que ens cal als catalans per sortir de l’atzucac en que ens trobem. Fidel creient en l’esperit i els valors dels catalans que ens permetran alliberar-nos.

Sisè, Enric Canela, promotor de la Crida «Suma Independència»; un dels Caps més visibles dels «10Mil per l’autodeterminació» organitzadors de les manifestacions a Brussel·les i Ginebra, i a l’ensems de les diverses ILP i IP denegades per la mateixa Mesa del Parlament de la Colònia.

I d’homes significats en favor de la Independència ja en aquesta propera legislatura, n’hi han més ... !

Tots ells es complementen, es fan forts i es completen. Junts seran invencibles. Junts podran entrar al Parlament determinats a fer avançar la Independència de Catalunya.

Les bases ho saben. Les bases, de tots, hi creuen!

El crit d’Enric Canela, gens conspicu de protagonisme ni d’interessos partidistes, ho diu tot: SI SUMEM, GUANYEM !!!

Què esperen, doncs a coligar-se tots ells? Com no entenen que primer de tot Catalunya els necessita coordinats, units i responsables?

Què esperen a entrar al cenacle independentista i a no sortir-ne fins que hi hagi acord humil i total!? fins que hi hagi «fumata blanca»?

Els necessitem junts! Els necessitem d’acord! Els necessitem acomboiats sota un sol lideratge, formant de contraforts un sol lideratge!

Aquesta mateixa tarda n'he rebut tres imputs ben distants i ben propers: Un independentista d'Iniciativa per Catalunya, un membre de Rcat del Berguedà i un membre del BIC i de Catalunya Acció, tots tres per separat m'han fet arribar la seva inquietud per tal de que els capdavanters dels diferents grups entenguin la urgència i la responsabilitat de la unitat que respecti tots els colors, que a tots els deixi escapatòria, que no jugui amb falsedats ni amb plaços caducats, ni res que faci olor de trampa.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre del BIC.

2 comentaris:

  1. si tothom penses igual!!! que feliç jo seria avui nano!

    ResponElimina
  2. Bon article. Si aquest capital humà avancés cap una mateixa direcció amb una llista unitària la independència estaria molt més a prop, ja que l'èxit electoral estaria assegurat.

    ResponElimina

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog