15 d’abril 2011

"Els jutjarem per traïdors!" Com el Judici d'Argentina, com el Judici de Núremberg.

Una transició sense judici és una pantomima. Sense el Judici de Núremberg Alemanya restaria controlada pels Nazis vestits d'ovella.

Us equivoqueu si us creiu que els gestos de SI i dels independentistes de la Ciutadella són erronis.

Cal colpejar l'enemic amb força! I en aquest cas el Gran Retardatari ha sigut el de sempre: Convergència, ni Duran, ni espanyolistes ... sols Convergència!

Els jutjarem per traïdors!

Mas va trair els catalans aquella nit amb el Zapatero quan el pujol va fer-li costat amb sabatilles i el pul·lòver beix. Ahir Mas i Pujol van tornar a trair al  Poble Català, just a la vigília del dia d'en Macià i el seu gran gest de Dignitat en majúscules del que encara vivim i anhelem, que encara ens manté desperts. Avui Pujol ha dissimulat recolzant el seu delfí i virrei castellà Mas que col·laboracionista com ell ens subjuga.

Ambdós i Ciu en pes són els grans retardataris de la nostra emancipació nacional. La història els jutjarà i nosaltres també:

Els jutjarem per traïdors !!!

L'endemà de la Consulta de BCN-10A l'Oriol Pujol bon alumne del seu pare se'ns va pixar a sobre de tots els catalans i barcelonins quan va dir "en prenem nota pel pacte fiscal", la nit anterior havia dit: "la Consulta de BCN ha estat un èxit i Ciu en prendrem nota". El seu pacte fiscal de merda! el seu ja prostituït Concert Solidari: JA, JA, JA .... quin fart de riure i de plorar!

La primera relliscada nostra, dels catalans babaus és deixar-se prendre el pel i els calers! ... i la dignitat i més coses encara!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog