01 de maig 2012

Els meus millors capdavanters polítics !

 
Els millors capdavanters polítics de Catalunya són valents i treballadors i no paren d’anunciar i preparar el molt proper  ESTAT CATALÀ INDEPENDENT.

Els meus capdavanters polítics són els que donen la cara pel nostre Poble i defensen els interessos de la nostra gent, els que ja treballen per la nostra llibertat nacional.

Si som una nació siguem una nació lliure!

Que la llengua oficial única de la nova República Catalana sigui el català, condició indispensable, perquè el català és l’anima i el fonament de Catalunya, de tota la nació des de Salses a Guardamar i des de Fraga a Maó.

Notícies referents al Primer #novullpagar popular:

 1- Toni Strubell (SI): “Avui comença la primavera catalana. La gent ha pres consciència i es rebel·la contra el mal govern i els abusos a què ens veiem sotmesos els gironins i els catalans amb el negoci dels peatges”  01/05/12

2 - Solidaritat reclama a CCOO i UGT que es posin al costat del poble de Catalunya i donin suport a la campanya, alerta que les multes de CiU són il·legals i encoratja el poble de Catalunya a no tenir por i continuar amb la campanya #novullpagar.

3 - Solidaritat celebra l'èxit rotund del primer #novullpagar popular (1 de maig del 2012) al qual s'hi han sumat milers de catalans. Uriel Bertran (SI) a peu del peatge de Vilassar a la C-32 diu “Es produeix efecte contagi i més de 3 de cada 5 vehicles s'han sumat a la campanya i no pagaran més peatges”.  “Amb l'obertura de barreres Abertis es reconeix impotent per tramitar cap sanció”. Uriel Bertran s'ha mostrat avui molt satisfet per la resposta massiva dels catalans al primer #novullpagar.

4 - Alfons López Tena, diputat de Solidaritat Catalana per la Independència (SI),  sosté que a la majoria de països civilitzats els grans canvis polítics s'han donat sense consultes populars ni guerres.

----------------------

NO PAGAREM, farem Catalunya Independent!

Espanya és la nostra ruïna: Cada dia ens roba 45 milions d'euros, l'equivalent a 7.567 milions de pts. Aquesta és la nostra pitjor i permanent crisi  i de moment no té data de caducitat, fa 30 anys que dura per culpa dels polítics catalans que fins ara han controlat el nostre país.

Un conflicte amb el cotó va precipitar la Independència dels Estats Units d'Amèrica!   

Un conflicte amb la sal va precipitar la Independència de la India!

Quan trobarem, els catalans, la nostra manera de precipitar la Independència de la Nació Catalana?

Salvador Molins (BIC-CA, SCI, BxI, ANC)

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem