23 de maig 2012

#Prou_de_censura_catalana. L'Avui i l'Ara censuren el nom de Santiago Espot!




En aquest fet de la Xiulada "Per la Independència", s'ha censurat descaradament des dels diaris catalans fets sobre paper. I no és la primera vegada, moltes vegades s'amaga també al partit Solidaritat Independentista, els seus diputats i les seves propostes i accions.

Tots els medis catalans en paper han censurat repetidament el nom del President de Catalunya Acció i membre de la Coalició Solidaritat Catalana per a la Independència!

Què els fa por?

La qüestió que va aparèixer al diari ABC amb la portada "Ñ" "Tenemos un Problema" va estar acompanyada en tot moment per l'acció de Santiago Espot i els diaris catalans això ho sabien però ho van callar! L'endemà va aparèixer la portada de l'Avui "Ç" "Tenim un Problema" i tots els periodistes de l'Avui, àdhuc l'editorial d'aquell dia van fer mans i manegues per no pronunciar el nom "PROHIBIT", el nom que els fa més mal i coisor, el nom de Santiago Espot! Feia riure, per no dir plorar, veure les filigranes que feien amb la seva ploma per tal d'amagar aquest nom.

La CENSURA, en majúscules, és ben viva en els medis catalans en paper o sigui els medis del gran públic, i també moltes vegades en alguns medis digitals.

A Catalunya s'amaga descaradament i repetidament el nom de Santiago Espot, principal promotor d'aquesta Xiulada d'enguany, quan molts diaris espanyols nomenen Santiago Espot com el primer imputat per la "Querella" per defensar la xiulada sobretot pel Nou Estat Català Independent. És la veritat!

Prou de Censura dels mateixos catalans!

Ens n'hem de donar vergonya!
Ens ha de caure la vena dels ulls!

L'Oasi Català no existeix, és un femer de mentida i corrupció mental, des de la mateixa premsa nostrada se'ns vol fer combregar amb rodes de molí i molts catalans ho ignoren i molts altres ho consenten.

Ens volen fer beure a galet dibuixant com a bo el claudicant autonomisme de l'estatu quo establert, amb la misèria de la covardia, amb la feblesa vergonyant,
amb la renúncia i l'ajupiment constant!Amb aquest messellisme que els establerts promouen mai tindrem, ni una llengua digna, ni unes seleccions catalanes internacionals.

Avui mateix,
en una comparació magistral, el Diari "El Mundo" exposa, amb claredat diàfana, les vergonyes catalanes: 1 - Per un cantó "El Mundo" expresa clarament, i sense amagar cap detall, l'objectiu primordial de Santiago Espot acomboiat per Catalunya Acció en promoure la Campanya "Xiula per la Independència"Xiula per la llengua, xiula per la llibertat, xiula per les seleccions, xiula contra el robatori, xiula pel nou Estat Català Independent. I ho relata un diari espanyol sense rebaixar-ne el sentit, no pas com els diaris catalans que ni ho esmenten.

2 - 
En aquest article "El Mundo" també dibuixa l'actitud mesella de la Plataforma Pro Seleccions Nacionals Catalanes intentant demostrar davant el seu amo espanyol que ells no són els culpables d'aquest desgavell de xiulada "nosaltres no hem sigut" diuen literalment els del "nunca jamás, tindrem seleccions nacionals!" Però, malgrat ells intenten demostrar la seva pulcre innocència, els espanyols no se'ls creuen i DENAES, l'associació per la defensa de "la nación española", els tira als tribunals i els interposa una querella contra "Santiago Espot, contra ESSAIT -plataforma de les seleccions basques- i contra ai las! els rucs i covards de la Plataforma de Seleccions Catalanes que tan suport reben dels polítics encaixistes que els donen cobertura, ells que són tan innocents es veu que tot i així fan cara de catalans.

3 - I en el mateixa plana, en un requadre, els del Mundo, hi posen una magnífica perla:

comparen l'actitud de l'Oriol Pujol, perfecte obedient de l'ordre ecspanyol
i magnífic representant de la "Covardia i Unió" defensant "al Principe" hereu dels nostres actuals carcellers, tot dient "Ciu rechaza que la afición pite al Príncipe"

i la contraposen a la figura d'una altra mena de català més valent, lluitador i sobretot més lúcid que, lluny de defensar el mini-borbó, l'ataca!

Espot ataca al Rei!
Espot ataca al borbonet!
Espot ataca a l'Aguirre!
Espot ataca al Primo de Rivera!
i Espot ataca a tots els espanyols, al seu himne, a la seva bandera, als seus "carros i genets" -com en aquella escena bíblica de Moisés que aixecant la seva poderosa
bara ofega les tropes del Faraó-.

I Espot ho fa al cor de Madrid
-com els nord-americans a Tokio el 1942 atacaren al cor del Japó, després de Pearl Harbor- i Espot no tremola!

Espot és l'arquetipus del "Català Valent" en contra de l'Oriol Pujol que és l'arquetipus del català mesell, instal·lat en el seu càrrec pel dit totpoderós del seu pare, no pas per les seves capacitats de defensa dels drets dels catalans!

Una cosa queda ben clara, amb homes com l'Espot obtindrem la llibertat nostra i de la nostra nació! en canvi amb homes com l'Oriol Pujol mai tindrem la Independència!
Als catalans ens toca escollir!

Visqui el proper i nou estat català independent dins d'Europa!



Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció, membre de SCI, membre de ple dret de l'ANC.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem