10 de maig 2012

Les pensions les pagarà Catalunya i més ben pagades i amb més garanties!

Salvador Cot | Actualitzat el 09/05/2012 a les 23:59h

La Brunete social

Ahir Alícia Sánchez-Camacho va amenaçar als pensionistes catalans. La presidenta del PP català es va referir, amb tota la mala fe possible, a la hipòtesi de què Espanya prengués represàlies contra la societat catalana i tallés els diners que pertoquen a les persones que han estat cotitzant durant anys, fins tenir dret a la prestació corresponent de la Seguretat Social. Tot això va passar en seu parlamentària, davant les càmeres i com a resultat d'un guió prèviament planificat.

Espanya és un estat que és capaç d'amenaçar els propis pensionistes. Una -aparent- democràcia que, segons Sánchez-Camacho, no tindria escrúpols a l'hora de robar els diners que han recaptat dels treballadors d'aquest país i -és de suposar- defensar aquesta estafa per la força.

De moment, els dos grans arguments contra un procés d'emancipació política de Catalunya que ha exposat el PP són aquest robatori als ancians, vídues i discapacitats i, d'altra banda, una represàlia d'estat que, segons ells, impediria que els catalans continuessin essent ciutadans de la Unió Europea. Dels anuncis de boicot comercial s'encarrega la seva claca mediàtica. La Brunete s'ha fet social, per esdevenir més cuirassada.

Mai no havia estat tot tan clar, tan arrenglerat. El conflicte entra en fase avançada.
Imprimiu aquesta notícia Notícia en PDF Compartiu la notícia per correu electrònic Envieu correccionsCOMENTARIS

no importa massa

no importa massa, 10/05/2012 a les 13:43
El sistema de pensions es cobreix amb el que els treballadors paguen a dia d'avui no pas amb el que van pagar al passat com ens volen fer creure.El fet de que paguessis en el passat comporta que tinguis uns drets sobre els pagaments d'avui. Si Catalunya recapta completament les pensions avui i fes una estimació del que la gent va pagar li permetria pagar-les ella mateixa. Tot i que és cert que l'estat Espanyol compta amb un fons de rescat de pensions, però aquest fons nomes pot cobrir les coningències de molts pocs exercicis.
+2
-0
GUANYAREM!!!.
Judas Priest., 10/05/2012 a les 22:09
Aquesta guerra la guanyarem i l´Alícia, un cop Catalunya sigui independent, la ficarem a treballar de dona de fer feines del Parlament de la Catalunya independent.
+3
-0
Alliberació o destrucció
Anònim, 10/05/2012 a les 20:51
Dels 140 millons d’€ recaptats en impostos a Catalunya per a fins socials, el 91% es van quedar a espanya.

Els estudiants catalans representen el 16% del total d’espanya, però reben menys del 9% de les beques.

El Ministerio de Cultura espanyol destina un 52% dels seus recursos a Madrid i un 2,8% a Catalunya.

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

Som una colònia, som un poble explotat o ens alliberem o ens enfonsaran a la misèria.
.
+4
-1
Ser epañó ? Casi ná !
Pep - Rubí, 10/05/2012 a les 20:07
Com diu la cantarella ejpanyola : la seva bankia fent fallida ; els argentins se'ls pixen al cara, els bolivians idem ; ara van a per movistar i la banca ejpañola a llatino-amèrica ; els prohibeixen exportar Kamón ibérico... el NyTimes carrega avui contra el florentinu i la seva ACS dient que té un deute descontrolat i que és un perill públic d'home...
Ejpanya s'enfonsa a marxes forçades i sinó fotem el camp aviat els plats trencats ens el faran pagar a nosaltres...per variar !

+1
-5
EREPUBLIK
Anònim, 10/05/2012 a les 19:34
Catalunya et necessitaaaa! Lluita contra l'estat espanyol!!

JOC MILITAR POLITIC ECONOMIC.

TOTALMENT GRATUIT.


http://www.erepublik.com/en/referrer/fourfantastic
+3
-1
Es que ningu va encara seriosament
Anònim, 10/05/2012 a les 19:32
Es que encara estem en proces d´escalfament , pero si la cosa arriba a anar de debo , Espanya possara tota la carn a la graella

I en una lluita frontal amb Espanya ens fara falta molta força i com deia l´altre dia Xevi Xirgo , quan esclati el conflicte : LA Caixa , Mango , Titan , Almirall , Banc de Sabadell etc amb qui es posicionaran ? i UGT i CCOO de Catalunya amb qui es posicionaran ? i els col.legis profesionals ? i els sindicats de funcionaris ? etc etc

I el PP i Cs ja sabem el que faran , pero que fara el PSC-PSOE ? i que fara IC-IU ?
+4
-1
Endavant tots junts
oriol pratginestós, 10/05/2012 a les 18:39
Primer t´ignoren , després s´en riuen , després t´ataquen i finalment guanyes,... senyor@s els espanyols han passat a l´atac,... cada cop estem més a prop de la victòria i de la nostra llibertat com a Nació , res ens aturarà , ja poden bramar el que vulguin,... si restem ferms davant l´embat espanyol no hi haurà volta de full .. Endavant Catalans !!!!
+6
-1
Divorci controlat
Tot sera controlat, 10/05/2012 a les 17:55
L'independència política de Catalunya sera com un divorci, hauran d'intervindra jutjes i àrbitres internacionals per fer el seguiment correcte i les reparticions justes i per fer les reparticions proporcionals i justes que haguin fet els catalans
+15
-5
Ciudadanos, UPyD, Convicencia Civica
INDEPENDENCIA DE CATALUNYA YA, 10/05/2012 a les 16:24
La aparición en el Parlament de un avanzadilla neofalangista o, más bien, neofascista de aroma mussoliniano. Me refiero al grupo Ciudadanos. A él han ido a parar un puñado de votos neofalangistas de las filas del PSC (por algo este grupo fue apadrinado por Rosa Díaz, joseantoniana de pro en el Partido Socialista de Euskadi). Su financiación ha sido claramente españolista, para paliar el anunciado descenso del PP, y el apoyo mayor le ha venido de la prensa nazionalespañolista de Madrid y Barcelona.
¿Por qué le llamamos neofascista? Veamos. Se define por la negativa: no son, dicen ellos, ni de derechas, ni de izquierdas, ni de centro y ni siquiera son un partido (odian los partidos): todo esto forma parte del viejo discurso franquista y fascista de toda la vida.
Su ideólogo: Arcadio Espada, una especie de patética caricatura a lo payaso de Josep Plá, admira lo peor del clásico catalán, su fascinación por Mussolini y el fascismo italiano. Y toma como guía, el primer intento que, después de la II Guerra Mundial, se hizo en Italia por reconstruir un movimiento de masas de corte fascista, el llamado movimiento de L´uomo qualcunque (el hombre de la calle, el ciudadano sin mas) que se presentó como un no-partido (como el grupo Ciudadanos), no perteneciente ni a la izquierda , ni a la derecha, ni al centro (también como Ciudadanos). En Italia, este primer resurgimiento fascista fracasó ya que los fascistas más listo cambiaron rápidamente su camisa negra por la blanca de la Democracia Cristiana, apoyada por los EEUU. En España, los franquistas se sucedieron a sí mismos en el PP y ahora Ciudadanos viene a reforzarlos y a remozarlos con los arrepentidos de turno (Arcadio perteneció al PSUC) en una nación, Cataluña, en la que su presencia social es más bien escasa.
Arcadio Espada no sólo es un plagiario de J. Plá, tampoco tienen ideas propias en lo político y ha de inspirarse en rancios movimientos fascistas para ofrecernos algo que para cualquier conocedor de la historia huele a podrido a kilómetros de distancia.
+5
-2
Espanya ès Castella
Anònim, 10/05/2012 a les 16:03
Igual que Iran ès Persia,
Gran Bretanya ès Anglaterra.
També se pot dir que França ès París.
I que Espanya ès Madrid, article 5 de la
constitució castellana.
També ès una qüestió de les llengües, per exemple l'anglès té els mots "Catalan", "Catalonia" i "Catalonian,
però el castellà no té el mot "catalonés" (natural de Catalunya).
En anglès ès quasi desconeguda "Castile" i per aquesta
gent se ha de presentar així, igual que Escòcia se vol separar de Gran Bretanya, donant a entendre que Gran Bretanya ès Anglaterra, Escòcia i Gales, així se ha de donar entendre que "Spain" ès Portugal, Castile, Galicia,
Two Andalusies, Basque Country, Catalonia.
De aquesta manera comprendran, els anglosaxons, els qui
manen, que Portugal, Andorra, Gibraltar són "Spanish" o "Spaniard" també.
+13
-1
Espanya, Estat tòxic
Anònim, 10/05/2012 a les 15:30

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2012/05/espanya_estat_toxic_84563.php

"Sovint els catalans ens refugiem en la idea que tenim un Estat en contra i, mira, la vida ens ha fet així. Seria massa senzill; el que tenim és un Estat tòxic"
+21
-1
Tipic
Montserrat, 10/05/2012 a les 15:22
Amenaces: tipic dels espanyols...no hi poden fer més..`´es la seva naturalesa.
No `perdem més temps....UNITAT de tots els catalans per fer camí cap a la independencia
+9
-1
Genocidi eurístic
JVC, 10/05/2012 a les 14:59
Següent baixador : Cs i lerrouxistes a l'abocador ! ¡ Siguiente apeadero : Cs y lerrouxistas , al vertedero !

Jordi Valls ( Peus Ploms), 01/05/2012 a les 19:18
El genocidi cultural és un tipus de extermini que consisteix a l'eliminació, substitució o inutilització de la cultura d'un grup humà sense necessitat d'eliminar físicament a les persones que practiquen aquesta cultura. Aquest és un procés d'agressió en el qual s'imposa una nova cultura aliena (la dels agents agressors) en anar eliminant, substituint o inutilitzant els lligams socials que permetien les manifestacions culturals que el grup tenia inicialment, de forma tal que la llengua originària, l'art, les tradicions musicals, la literatura oral o escrita, les conviccions religioses, les conviccions morals, les institucions polítiques tradicionals i altri són extingides o absorbides dins de la nova cultura aliena. Aquest procés duu implementat la substitució d'una identitat cultural per una altra, però el fet que a la majoria dels casos no comporti una agressió física, fa que, sovint, no sigui percebuda com a tal pels membres de la cultura agredida
+18
-1
INDEPENDÈNCIA
Anònim, 10/05/2012 a les 14:41
El Ministerio de Cultura espanyol destina un 52% dels seus recursos a Madrid i un 2,8% a Catalunya.

http://www.youtube.com/watch?v=nMCxUD0omYo

"El cas de Catalunya és una injustícia social col·lectiva. No és l'explotació d'una classe social per una altra classe: és l'explotació d'un poble per un altre poble. L'obrer català és doblement explotat: ho és per l'amo d'ací i ho és per l'amo d'allà, l'estat espanyol que, a Catalunya, explota conjuntament obrers i amos. Així com hi ha classes explotadores i classes explotades, també hi ha pobles explotadors i pobles explotats". (Josep Armengou)
+10
-1
Sawyer
Sawyer, 10/05/2012 a les 14:39
Si el govern espanyol deixés de pagar les pensions en represàlia, molts ciutadans donarien les culpes a la Generalitat i crearia divisions. Cal pensar que tot i que la insubmissió la segueixi molta gent, la majoria de ciutadans i empreses seguirien pagant els impostos a Espanya per convicció o per por. La Generalitat ha de preveure això, perquè no disposarà, en principi, dels diners de tots els catalans. La Generalitat hauria de pagar una part de les pensions i dir que com més gent pagui a Catalunya, més gran podrà ser la pensió.
+12
-1
La Brunete
Anta Viana, 10/05/2012 a les 14:23
A Casa nostra la Brunete no és, malauradament, només Alicia i el seu PP. sinó que ho són tots els partits, sindicats, mitjans de "manipulació", bancs i totes les entitats que tenen la seu i els amos a Madrid. Si bé, és veritat que el PP i Ciudadanos són la punta de llança que fan servir contra nosaltres, però, no per això, són més malèfics que la resta.
+9
-1
Ja s'ho trobarà. Mente, anem a la nostra. Independència
Anònim, 10/05/2012 a les 14:10
Els espanyols no tenen arguments. Són violents per naturalesa i només saben amenaçar i imposar. La Camacho és una diva revifada i utilitzada per l'estat pepero mentre li sigui útil. Després, puntada al cul i a cagar a la via. Espanya paga així els serveis dels col·laboracionsites com aquesta dona. Per molt que dugui cognoms espanyols, als ulls messetaris és catalana.
+11
-1
ESPANYA, EL PAIS DEL COSTAT, S'ENSORRA ...
LA BRUN-ETA ESPANYOLA, 10/05/2012 a les 14:09
LA BRUN-ETA ESPANYOLA , MÉS AVIAT BRUTEJA, LA BRUTESCA, ESTPA NERVIOSA PERQUÈ COMENCEN A REACCIONAR TAMBÉ ELS VALENCIANS SOBRE EL SEU ESPÒLI, DESCARAT. FALTA LA REGNA DE MAJORQUES... I POC A POC , EL TELÓ D'ACER ESPANYOLOT ES FONDRÀ COM UNA PARET DE SORRA I SENSE FONAMENTS...
+14
-1
Repugnància
Fedor, 10/05/2012 a les 14:04
Quina dona tan repugnant que és la Caracavall. Només per aquesta amença el seu partit l'hauria de fotre fora. Només li caldria dir que no pagaran la pensió a ningú que no tingui el carnet del PP.
+13
-1

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem