26 de juny 2012

"Caldrà veure si el clam del poble és escoltat al Palau de la Generalitat!"També La Patum de Berga va cridar Independència el Dijous de Corpus al vespre, el divendres a la tarda -la jovenalla de la Patum infantil- i el diumenge al vespre. A més la Plaça de Sant Pere -segles enrere, Plaça Cremada- va estar engalanada tots els dies amb multitud d'estelades i senyeres de l'Assemblea Nacional Catalana.

Hem de sotraguejar la classe política i les institucions polítiques catalanes actuals, la moguda independentista del nostre poble -la nostra moguda- ha de ser com un vent i un foc que tot ho arrossega i ho purifica!

Que ningú pugui frenar aquest vent ... que ningú pugui apagar aquest foc!
Que AQUESTA MOGUDA ENS SOBREPASSI A TOTS !!!

Salvador Molins, Berga

-----------------

toni luesma gari ha escrit:

> CRÒNICA · POLÍTICA CATALANA
> ELS TRES PALAUS CRIDEN INDEPENDèNCIA.
> QUIN SERà EL SEGüENT?

Fa pocs dies s'han succeït uns fets que fins fa poc temps serien excepcionals però que ja comencen a ser normals. Es tracta de concentracions de tipus cultural i esportiu, no pas polític, que acaben amb la pràctica totalitat del públic cridant "Independència" a una sola veu. Casualitat? Tendència?

En pocs dies "Tres Palaus" representatius de la societat catalana han marcat el camí.

El divendres 8 de juny en el concert de les "Les nostres cançons contra la Sida" va ser al Palau Sant Jordi. Tal i com es pot veure en aquest vídeo:

http://www.youtube.com/watch?v=5-HWceXl86o&feature=youtu.be

després de la vibrant actuació de Llach, Guardiola i Pérez Cruz interpretant "Ara mateix" de Martí i Pol, el Palau en ple va esclatar: "Independència".

El dijous següent va ser el torn del Palau de la Música en l'acte
més seriós d'Òmnium, el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. Després del cant dels Segadors interpretat pel públic i l'escolania de Montserrat que homenatjava el pare Massot, tot el Palau va cridar "Independència". Habitual en un acte d'Òmnium... ? No! En actes polítics d'Òmnium ja havia passat però mai abans en la solemnitat del lliurament del Premi d'Honor.

Caldrà veure si el clam del poble és escoltat en el Palau més important del país: el de la Generalitat"

Finalment el Palau Blaugrana, a la final de la Lliga Endesa de bàsquet el 16 de juny. En acabar el partit, tot el Palau Blaugrana sencer, no només la grada jove, va retronar "Independència".

No era un partit de la selecció catalana, on ja és normal fer-ho, sinó un partit del Barça i retransmès per Televisión Española en directe.

Són tres palaus importants per Catalunya,
ara caldrà veure si el clam del poble
és escoltat en el Palau més important del país:
el de la Generalitat.

Toni Luesma Gari

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog