14 de setembre 2012

Catalunya ho necessita urgentment i vol entrar en un Procés Constituent.

Des de la proximitat i de l’embranzida d’aquesta Manifestació de l’11 de setembre que enguany coincideix amb l’arribada de la Marxa cap a la Independència «sobre Barcelona», capital de Catalunya, ens dirigim a tots els catalans:

Aquest és el missatge d’esperança que Catalunya Acció us vol fer arribar.

Catalunya ho necessita urgentment i vol entrar en un Procés Constituent.

Catalunya vol que s’asseguin al voltant d’una taula constituent tots els següents actors: l’Assemblea Nacional Catalana, l’Associació de Municipis per a la Independència, els  partits polítics catalans, els sindicats, totes les organitzacions patriòtiques, les organitzacions culturals i les organitzacions socials de Catalunya que estimin aquesta terra i la vulguin lliure, per endegar un  Procés Constituent Català que ens portarà a assolir un estat català independent.

Des de Catalunya Acció fem una crida perquè tots els col·lectius i tots els Països Catalans se sumin a aquest procés constituent.

Aquest és el Missatge d'Esperança de la Independència Catalana, un clam perquè la societat catalana agafi les regnes del seu país per tal d’aturar la crisi que ens amenaça i els enemics externs que ens subjuguen i lliguen de mans, i així poder enfocar les dificultats i el futur amb l’ànim de transformar-los en quelcom molt positiu com sempre ha sabut fer el mil·lenari Poble Català.

No hi ha alegria més gran que l'assoliment de la Independència d'una Nació, la plena llibertat de tot un Poble. L'estructura política actual que en pot garantir la realització, la protecció i defensa dels drets nacionals, dels drets socials, dels drets de les minories, del benestar, de la solidaritat interna i internacional, i de la permanència en el temps, és un estat independent que pugui inscriure's de ple dret a l'Organització de les Nacions Unides.

En motiu d’aquesta Diada d’enguany amb clar sentit d’Independència, exhortem, a tots els actors de la societat catalana abans esmentats, que a partir d'ara i abans d'acabar aquest any 2012, s'endeguin negociacions creuades i a totes bandes per a organitzar aquesta Taula Constituent entre els representants de tota la societat catalana conscient del valor i la necessitat de recuperar els nostres drets i les nostres constitucions que entre el s anys 1707, el 1711 i el 1714 ens van ser arrabassats per les tropes castellanes ajudades per la traïció dels nostres aliats anglesos d'aleshores.

Ha arribat l'hora de recuperar la nostra plena sobirania, per justícia, per dignitat i fonamentat en el dret internacional actual que gira entorn de la voluntat democràtica de tot poble.

Recuperarem "els nostres drets i constitucions" actualitzades i homologades en els estàndards democràtics actuals, i esdevindrem corresponsables del nou ordre mundial, en una Europa més viva que mai, més lliure, més diversa, més justa i més democràtica.

Aquest és el missatge i la seva concreció, basada en la regeneració nacional, territorial, lingüística i política de Catalunya, i amb la voluntat de treball, entesa, pau i progrés que caracteritzen tots els catalans de tots els temps, i així donarem esperança i il·lusió, primer als mateixos catalans, segon als europeus de les diverses nacions del continent i tercer a tot el món, fent-los saber per la nostra pròpia acció i els resultats que se n’esdevinguin que la llibertat personal i nacional són possibles, són bones i les farem realitat, en elles creiem, en elles creu, quasi més que ningú, Catalunya!

Molt aviat, tot el món veurà de nou una Catalunya lliure, pròspera, plena, i degut a això es reafirmarà el nou paradigma de solució dels conflictes nacionals que tan sovint han fuetejat la història, un nou paradigma basat en el respecte, la vernaclitat i l’aplicació del Dret a l’Autodeterminació.

Aquesta és l’esperança a la que cridem a tots els catalans!
Visca Catalunya lliure, visquin els Països Catalans!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

Aquesta fitxa forma part de l'Exposició de Catalunya Acció a la Fira d'Entitats de l'Arc del Triomf d'aquest 2012. I el que significa és element primordial del moment polític actual i nacional de Catalunya.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog