23 de setembre 2012

6 anys després: Visca! "Catalonia The Next State in Europe"

Solidaritat ha iniciat avui la campanya “Catalonia the next State in Europe” a l'Aeroport de Girona amb els companys de Solidaritat Catalana - Regió de Girona i el diputat Toni Strubell

http://www.solidaritatcatalana.cat/noticies/solidaritat-inicia-la-campanya-%E2%80%9Ccatalonia-next-state-europe%E2%80%9D-laeroport-de-girona

Foto: Solidaritat ha iniciat avui la campanya “Catalonia the next State in Europe” a l'Aeroport de Girona amb els companys de Solidaritat Catalana - Regió de Girona i el diputat Toni Strubell

http://www.solidaritatcatalana.cat/noticies/solidaritat-inicia-la-campanya-%E2%80%9Ccatalonia-next-state-europe%E2%80%9D-laeroport-de-girona

Solidaritat inicia la campanya 
“Catalonia the next State in Europe”
a l'Aeroport de Girona
Els independentistes han repartit material als turistes i el president de la formació,Toni Strubell, ha afirmat que “sense la independència anem a la bancarrota”
Solidaritat Catalana per la Independència (SI) ha iniciat aquest dissabte la campanya “Catalonia the next State in Europe” per tal d'informar als turistes del nostre país sobre el procés d'independència turisme sobre el procés d'independència iniciat per Catalunya. La campanya informativa s'ha iniciat aquest dissabte a l'Aeroport de Girona-Costa Brava (Vilobí d'Onyar) i pretén posar al dia els turistes que visiten Catalunya sobre el seu futur imminent com a nou Estat membre de la Unió Europea. 
Una vintena de militants de Solidaritat han estat acompanyats del seu president i diputat per les comarques gironines, Toni Strubell, fet pedagogia t repartint fulletons a gent provinent de Londres, Itàlia, Malta, Manchester... I fins i tot s'han sorprès que molts visitants ja tenien coneixement del procés de secessió obert a Catalunya.
Strubell ha fet un petit parlament a la sortida de la l'Aeroport en diversos idiomes –italià, anglès i francès– donant la benvinguda als vols que anaven arribant. S'ha constatat que molts turistes tenien coneixement de la manifestació independentista de la Diada d'enguany que va aplegar més d'un milió i mig de persones a Barcelona o que l'altre dia al camp del Barça es cridava “independència”. Molts d'ells han donat mostres de simpatia i suport envers el procés iniciat per Catalunya.
Toni Strubell, en declaracions als mitjans, ha parlat dels esforços colossals que fa el sector turístic gironí, que “tot i patir la nova taxa turística i en Estat que ens va la contra, ha mantingut i ha pujat el nombre de visitants: Tenim un turisme que representa el 12% del PIB gironí però AENA ens té segrestat l'Aeroport de la Costa Brava, ja que les decisions importants es prenen molt lluny de casa” i ha reblat que “només els països tercermundistes com Espanya mantenen la gestió centralitzada dels aeroports enlloc de donar-los autonomia operativa”. “Sense un Estat propi anem a la bancarrota” ha sentenciat. 
Finalment Strubell ha destacat positivament la resposta rebuda avui que s'anirà repetint i fent extensiva a d'altres aeroports i infraestructures cabdals del nostre país per tal de conscienciar a la pròpia gent com a la de fóra, “qui, empesa per la novetat d'un nou Estat, vindrà més a visitar-nos”. 

Extret de la web de SI

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog