21 de setembre 2012

"El Mas de les sabates grans" No ens mamem el dit i no perdem el nord!

 
 
"El Mas de les sabates grans" No ens mamem el dit i no perdem el nord!
 
Sols la veritat i la fermesa ens faran lliures!
 
No ens mamem el dit i no perdem el nord. A l'Artur Mas la Independència li va gran com unes sabates desproporcionades. Va tornar de Madrid sense res, no pas per convicció sinó tan sols perquè no li van donar res, perquè si li haguessin donat una mica de mantega o tan sols un panet hauria tornat amb aquella mica de mantega o tan sols un panet.

El diari El Punt Avui+ patina de mala manera en el seu editorial, primer parlant d'estat propi que no ho oblidem per aquesta gent de CDC i Ciu no és pas independència. Llavors l'esmentat editorial diu textualment: "el president del país -Mas- s'ha posat al davant dels moviments populars" qui ha escrit aquestes bajanades? més que bajanades la darrera és una mentida com una catedral. Algú el va veure davant de la Gran Manifestació? Algú li ha sentit a defensar la plenitud de Catalunya sense parlar de dècades i de perennes dificultats, amb la força de l'anhel dibuixat a la seva cara i en la seva gesticulació?

Al senyor Mas les sabates del país li van grans, molt grans! I el senyor Pujol repapieja de mala manera i es rendeix abans d'hora com ha fet sempre quan es tracta de la Catalunya lliure i plena, ell el gran arquitecte de la Generalitat i consegüent Catalunya de cartró pedra.

El Joan del Bar, que és una toca nassos, s'atrevia a dir que ja teníem un capdavanter!? Res tan lluny de la realitat, un Mas que en el seu darrer brillant discurs no va tenir nassos, ni ganes de pronunciar la paraula "Independència"

Com va passar a l'extinta URSS, el Gorbachof que donava deu voltes al Sr. Mas -sense ànim d'ofendre, només volent tocar de peus a terra en la meva valoració- el senyor Gorbachof un cop feta aquella incipient revolució tova de la Perestroika va haver de plegar de seguida i deixar passar davant a un altre líder, Ieltsin,  aquest sí, en aquells moments veritable capdavanter.

I ara no em sortiu amb aquell purisme infantil de que una transició com la russa no la voldríeu dea cap manera mentre penseu en En Putin. Ieltsin seria un borratxí, però en el seu magnat va renéixer Rússia i tot el reguitzell d'estats de la CEI, Comunitat d'Estats Independents. Els termes que acabo d'exposar potser no són precisos del tot i accepto correccions, però el paral·lelisme de la situació crec que és encerat.

Els catalans fa tan temps que necessitem i volem la Independència -en majúscules- i tant és el nostre desig que a voltes magnifiquem les coses i sobretot, el que és més greu, els personatges!

No ens mamem el dit i no perdem el nord! Mas encara no ha pronunciat la paraula Independència! Per què tan d'hora ja el pugem a l'altar de la pàtria???!

No ens mamem el dit i no perdem el nord! Mas encara no ha defensat la conveniència d'un ESTAT CATALÀ INDEPENDENT, perquè senyors, tinguem-ho clar, i no ho dic jo sinó els Sr. Artur Mas i el Sr. Oriol Pujol, ni CDC és independentista -amb tot el que això significa d'un partit que el President Honorífic Pujol pare acaba de dir, ahir!,  que la independència no és possible- ni Estat Propi vol dir Independència.

De que va, doncs, el diari El Punt - Avui+ fent servir els mots prostituïts per aquesta mala gent nacional i política, i fent seguidisme descarat d'aquesta colla de catalans capats d'esperit i d'anhel?!!!

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog