26 de desembre 2012

El robatori consentit aboca Catalunya a la ruïna d'un deute extern ofegador.

Els fets:

Actualment la tercera partida que gestiona la generalitat de Catalunya és, ja fa molt de temps, el deute amb números vermells i cada dia interessos més grans. Ja es tracta d'un cas ben clar de bola de neu que només podem aturar deixant de pagar els impostos a l'Estat Espanyol.

Si Mas i Junqueras no prenen aquesta decisió la Generalitat de Catalunya té els dies comptats i l'economia dels catalans també.

Aquesta situació econòmica, aquesta necessitat imperiosa de diners per poder tapar aquests deutes ofegadors, aquests interessos cada dia més grans i més ofegadors no es pot resoldre a hores d'ara amb petites mesures del dia a dia, ni tan sols promovent millores en la producció i l'exportació, aquesta situació greu on no havíem d'arribar ara ja només es pot solucionar tallant en sec la relació amb Espanya i deixant de pagar-los els impostos que ens imposen i que mai no retornen en la mesura en que ho han de fer.

Els números de la gestió actual de la Catalunya colonial espanyola són freds i contundents:

1 - Espoliació anual actual pels volts de 17.000 milions d'euros. Espoliació que cap govern català, fins ara, no ha retallat ni un mil·límetre.

2 - Deute anual actual pels volts de 6.500 milions d'euros. Deute que creix cada dia ja sols per pagar interessos.

3 - Deute d'ara mateix de Madrid envers la Generalitat catalana pels volts de 8.000 milions d'euros que de moment no paga ni vol pagar.

4 - Enèsima retallada que ara vol aplicar Mas per valor de 4.000 milions d'euros. Equivalent a deixar Catalunya i els catalans en calçotets i sense mitjons al mig del carrer.

5 - Solució Mas per pagar la propera paga als funcionaris i per poder anar tirant, demanar un nou crèdit a Madrid per valor de 5.000 milions d'euros, a Madrid capital d'Espanya que és qui ens roba, on tirem els impostos de tots els catalans, i que a més a més retarda els pagaments i no paga. Un crèdit per valor de 5.000 milions d'euros més els seus interessos que passarà i passaran a engreixar descaradament el deute extern català i la consegüent situació de dependència que imposen sempre els deutes. Seguint així, amb aquestes solucions de "Bombero" molt aviat Catalunya patirà les mateixes dolences econòmiques que està patint Corea del Nord i el Deute "extern" actual esdevindrà la primera i única partida que podrà gestionar l'actual Generalitat.

En resum, actualment la Generalitat colonial catalana demana crèdits multimilionaris a qui ens roba per tal de poder pagar els interessos pel que ens deixem robar i per tal de poder pagar els interessos pel que el mateix lladre ens deu i no ens paga.

Senyors Mas i Junqueras, caps respectius de Ciu i Esquerra, accelerin el procés, sumin els seus 71 diputats -amb 68 en tenen prou- sumeu-los amb els 3 de La Cup i els 13 d'Iniciativa, facin una urgent Declaració d'Independència i tots plegats fotem el camp d'Espanya de pressa que tot això que ens passa és de folls, incauts i suïcides!

No podem continuar per aquesta via colonial, hem d'aturar i pagar el deute i per això hem de trencar l'espoliació, haurem de fer un tancament de caixes, ho haurem de fer la gent si els polítics no donen la talla.

Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció. membre de l'ANC, membre del BIC, membre de SI.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog