23 de desembre 2012
Hem d'afanyar-nos, hem de trencar, hem d'aturar el creixement del deute exterior català.

El camí per fer-ho és separar-nos d'espanya per aturar la sagnia que representa l'espoliació que hi patim en impostos i manca d'infraestructures, manca de pagament de compromisos per part del mateix govern espanyol de torn, etc.

La porta primera per separar-nos d'Espanya és la urgent Declaració d'Independència per trencar la dependència d'assumpte domèstic espanyol. Hem d'esdevenir urgentment un bon problema Europeu ... un problema urgent per ser resolt en bé dels catalans i prou convenient per la mateixa europa.

Tot això que exposo cal que ho moguem els independentistes (MxI en general) perquè la tendència oficial i de cúpules sempre és frenar, i els catalans i Catalunya ara mateix ja tenim pressa, o sigui que mans a l'òbra!

Ciu, Esquerra, La Cup, ... ANC, etc. que facin el que hagin de fer, però els independentistes no podem dormir ni un segon.

La Independència és a la Nació el que la llibertat és a la persona, la Independència és las millor eina per tall de que un Poble deixi de ser tutelat i esdevingui responsable de si mateix i de la seva gent, la Independència és el valor més preeuat de tota nació que es respecti a si mateixa!

Independentistes catalans no ens adormim! Ara és l'hora!

Salvador Molins, BIC-CA.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog