25 de febrer 2012

Eixorc, Pujol, no sent ni escolta el "Preludi de la Independència"

Jordi Pujol torna a marejar la perdiu, parla d'un pacte fiscal, parla de la constitució espanyola, parla de mort, "sense aquestes coses som morts" -diu- ...

El seu, el projecte de Jordi Pujol, el projecte de Ciu sí que és un projecte caduc i entabanador. Jordi Pujol no té la força de la independència, només respira el fracàs de la dependència.

Entretenir i entretenir Catalunya, mantenir-la en els llims ecspanyols, aquest és el resultat de no sumar-se decididament al procés comú de tots els independentistes.

Ciu malda per controlar i manussejar qualsevol iniciativa independentista desvirtuant-la amb el seu aire de supeditació i entreguisme. Es tracta de portar constantment la pilota al seu tros de camp, "qui té la pilota és qui juga" diuen i calculen, mentrestant la van entretenint sense deixar avançar, és la base de la seva permanència. És tal el seu estil de claudicació, debilitat nacional i ajupiment constant que es nota desvirtuant les paraules i dictant eslògans buits, confusos i enganyosos.

Hem de despertar d'aquest estil pervers que ens enfonsa més i més en el forat negre ecspanyol esdevenint cada vegada més en un poble subaltern de persones subalternes.

Res! El pacte fiscal no és res! No és res perquè no és ni possible ni bo, a més és una engany per anar tirant, anar entretenint, anar ofegant l'anhel dels catalans. Ciu es va presentar a les eleccions espanyoles prometent el Concert, un cop guanyades les eleccions tant sols en un més va renunciar al que havia promès i va canviar-li el nom parlant aleshores de "pacte fiscal", un any després va rebaixar encara més les expectatives dient que "espanya no tenia diners i que ara es podia parlar del "com" del sentit i demés coses però que tot s'havia d'aturar fins que espanya tingués diners" ... al final el mateix engany i la mateixa renuncia que Ciu i Pujol arrosseguen des de fa 30 anys ... i mentrestant Catalunya perd una oportunitat darrera d'una altra.

Per molts motius, legals segons aquella "Constitución" que segons Pujol ja no tenim, i de nula voluntat política espanyola, ni el Concert ni cap pacte fiscal seran bons per a Catalunya. Mai, ecspanya, tancarà un hospital seu per obrir-ne un a Catalunya i això amb tot.

Ara és l'hora d'anar tots junts vers la independència: Som-hi!

No ens deixem entabanar.

Fa pocs dies li deia el magnat anglès Cameron al seu homòleg escocès:

-Mr. Salmond, si els escocessos voten no a la independència Londres us donarà moltes més competències!

Àlex Salmond li va respondre "si els escocessos voten independència tindrem totes les competències!"


Salvador Molins, Conseller de Catalunya Acció. Membre de l'ANC. Adherit a SI.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog