13 de febrer 2012

La batalla de la nostra independència comença ara!


Qui va contra la llibertat nacional de Catalunya i frena la nostra independència quan les estadistiques ja arriben al 53,6% de catalans que li donen suport?

La batalla de la nostra independència és el 2014, i tocant de peus a terra i amb l'enteniment lúcid es tracta de treure del Parlament Català l’autonomisme de Ciu, intentar treure la preponderància que té aquesta coalició autonomista dins de Catalunya, perquè mentre aquest partit nacionalista de nom però regionalista de facto sigui determinant dins l’escena electoral catalana frenarà la nostra independència; aquest és l’objectiu, no perdem de vista que la batalla és aquesta, tot el demés que es faci està bé per anar entrenant, mantenint apunt i ampliant la base de la gent catalana que volen la llibertat nacional, però de cap manera podem oblidar que la batalla és aquesta i que fins que no traguem la classe autonomista del mig, aquí no hi haurà ni independència, ni cols amb vinagre, ni res!

Aturar la davallada independentista d’Esquerra va ser més fàcil perquè Esquerra és un partit més pertit i la gent encara considerava Ciu com una alternativa del Tripartit, però ara per no votar Ciu quina alternativa hi ha o quina alternativa contemplen els catalans preocupats per un futur no dependent? De moment, només si fem Solidaritat Catalana per la Independència ben gran hi haurà alternativa.

Intentar empènyer la independència i parar els peus als autonomistes, ja ho està fent Solidaritat Catalana per la Independència "SCI"; ho fan desmuntant la mentida continua de Ciu, denunciant pel propi pes dels fets i dels despropòsits l'aposta de Ciu per la dependència d'Espanya,  ho fan elevant els mots prostituïts dia si dia també per Ciu a la categoria de mots lliures i clars per a una Catalunya lliure, neta i clara.

Solidaritat Catalana per la Independència és un projecte potent, en aquests moments el més decidit, actiu, incisiu i visible, lluny del "tu ja m'entens" del quan tu dius la teva i jo em quedo amb la meva, lluny del quan diem "sobirania" per pretendre significar allò que volem aparentar i mai voldrem defensar, lluny del quan diem transició nacional per deixar les coses encallades que mai pretendrem acabar ni desencallar, lluny del quan volem aparentar que som iguals o millors que els altres perquè intuïm o tant sols ens pensem que allò és una moda i que per apaivagar l'anhel i mantenir la nostra posició de privilegi allò s'ha de lluir sense ni creure-s'ho ... Ajudem, doncs,  el projecte Solidari, el Projecte que a la "Transició nacional" li afegeix l'aclariment "a la Independència" per desmuntar l'engany i marcar amb precissió l'objectiu i el camí, ajudem el projecte que de veritat vol l'anhel de llibertat i se'l creu no pas com una moda! Ajudem SCI! això és el que hem de fer els independentistes que ho tinguem clar: donar suport al millor projecte, a la millor eina.

Mentres la gent capdavantera de Solidaritat Catalana per la Independència no fallin hem d’estar a totes amb ells.

No hi altra sortida que traduir aquest sentiment actual del 53,6% de la població catalana en una força política clarament independentista que esdevingui predominant i preponderant en tot l’àmbit català.

És molt convenient que aquesta força política sigui la suma de totes les forces independentistes, naturalment en aquest cas la coalició resultant tindrà un nom propi diferent del nom de les forces polítiques actuals que hauran d’aparcar els seus bagatges històrics i en alguna manera ideològics fins un cop assolit el nou i proper estat català.

Cap excusa, però, pot valdre per deixar per de la feina independentista i la feina de coalició convenient i resultant d'aquest procés, el 2014 s’acosta, no podem encantar-nos, tenim pressa i hem de posar-nos a caminar.

No siguem orgullosos com aquell estudiant que malveu als altres que de veritat estant per la feina o que encerten més bé la feina d’avançar.

Els catalans i sobretot els militants independentistes d’arreu del Principat de Catalunya i de tot el ventall d’idiologies hem de madurar la nostra qualitat de votants i filar prim en qui de veritat treballa per la Independència de la nostra Nació i qui de veritat treballa per la dependència d’Espanya. "Per les seves obres els coneixereu!"

Els catalans que vivim a Catalunya hem de defensar aquest país i la llengua única d’aquest país, sigui quina sigui la seva llengua materna i paterna, i qui no defensi aquest país no ha entès res i ell i els seus fills seran els primers que en  rebran les conseqüències.


Salvador Molins, Conseller de l'organització política independentista Catalunya Acció.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog