01 de febrer 2012

Èxit total de la Presentació de l'ANC a Berga



El camí vers la Independència avança i s'obre pas.

El resum de tot el que s'ha dit i vist i escoltat al Casal d'Europa de Berga es pot resumir en la següent idea: Catalunya vol viure i estimar el món a la seva manera, qu és molt, amb tota la plenitud i tota la llibertat que li correspon com a Nació.

L'Assemblea Nacional Catalana serà un bon instrument d'unió i fermesa del nostre Poble de dones i homes lliures per la tasca d'alliberament nacional i a l'ensems la ràpida construcció i constitució del nou Estat Català.

Però caldrà ser forts, ferms, seriosos i exigents, molt exigents! amb els polítics catalans i les institucions que representen. No podem permetre que la inconsciència dels encaixistes ens aboqui a la ruïna material i espiritual a que ens estan abocant.

Ja hem arribat al punt de que si no treballes per la llibertat nacional i estatal de Catalunya estàs col·laborant amb la seva aniquilació per l'asfixia, la supeditació i la submissió vergonyant que ens imposa la nostra supeditació als interessos i males maneres de l'Estat espanyol.

Els encaixistes, els polítics i els partits, que no saben fer altra cosa, per por o per feblesa, incapacitat o interessos amagats que demanar a "la maltractadora" que no els maltracti tant fan un fals favor a Catalunya i la posen en perill de greu violència. Tothom sap com acaben els cassos de maltractaments quan no s'els  paren els peus a temps!

Aviat vindrà el dia en que el President Català i el seu govern segueixen com fins ara, el Poble Català els haurà de foragitar de les seves traïdores poltrones!


 No ens fa por Espanya ni els mesells polítics catalans que li fan joc!

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog