09 de febrer 2012

L'ex President Pujol és un miserable!

Pujol és un miserable!

No us cregueu en Pujol, ni el pare ni el fill! Abans de les eleccions l'Oriol Pujol va tenir els collons de posar l'estelada al seu jardí i fa pocs dies va tenir els collons de parlar del suflé independentista. El pare Pujol sempre parla de les grans incerteses de la independència i només fa que intentar que Ecspanya no ens tracti tan malament "i així els catalans no hauran de marxar-ne". Pujol vol que no ens tractin tan malament? i l'espoliació què? i la llengua què? i les seleccions què? i la Nació -la catalana- què? i la bilateralitat què? i el blindatge de les transferències què? i la capacitat i el respecte d'altri perquè ens auto governem què? i les lleis què? i els recursos dels catalans què? i l'ensenyament què? i la cultura què? i les solapacions de lleis espanyoles en contra, vulnerant i invalidant les catalanes què? i la dignitat què?  Sr. Pujol, trampós i covard senyor Pujol! i ecspanyol Sr. Pujol què?!

Que no ens maltractin tant!? uns maltractadors compulsius! uns colonitzadors compulsius! uns "conquistadores" i colonitzadors eterns!
els enemics eterns del nostre poble! ... Au va! Sr. Pujol! Au va!

Que el dit només se'l mamen els que se'l volen mamar!

"Prou d'això!" digué el Dr. Domènech en la manifestació del 9 de juliol del 2011 "Pel nostre Futur, Independència!"

Prou d'això! Srs. Pujols i catalans tots, incauts, mesells i perpetus adolescents nacionals!

No ens deixem enganyar! Prou!

Salvador Molins, BIC-CA, BxI, MxI, ANC.

Post data: Diu Albert Cortés Montserrat en el seu blog amb el títol "Pacte Fiscal o Independència" referint-se a l'ex President Pujol:
 
 
"les vies de que ens parla fa molts anys que estan tancades, i la nostra feina indigne ha estat fer veure que hi ha escletxes indignes per on podem passar, i tots sabem que no es cert. L’objectiu de l’estat sempre ha estat el mateix la nostra desaparició com identitat col·lectiva, i el nostre espoli fiscal sense mesura en benefici de tothom, i disfressat de solidaritat, això tard o d’hora i amb una crisi profunda com ara, nomes ens podia portar on ara estem, i ara no podem permetre per la nostra covardia o irresponsabilitat seguir aferrat a un clau roent que ens crema, però fent veure que es molt còmode. No es cert que la independència sigui un camí incert, precisament perquè la destinació final es un estat, i d’aquest en tenim un bon grapat en tot el món per veure on recoi esta la incertesa de gaudir del teu poder de decisió, i aplicar els teus recursos en el teu propi benefici. Reconeix, cosa que es d’agrari, que tots els gestos espanyols han estat retoc cosmètics, però això comporta que des d’aquí també hi ha una gran responsabilitat per amagar aquest detall tant important, i fer veure que eren grans victòries."
 
Diu després, Albert Cortés Montserrat, referint-se a nosaltres tots els catalans:

"ara no podem permetre per la nostra covardia o irresponsabilitat seguir aferrat a un clau roent que ens crema, però fent veure que es molt còmode. No es cert que la independència sigui un camí incert, precisament perquè la destinació final es un estat, i d’aquest en tenim un bon grapat en tot el món per veure on recoi esta la incertesa de gaudir del teu poder de decisió, i aplicar els teus recursos en el teu propi benefici."
 
---------------------------
Si algú s'ofèn ho sento, que s'hi posi fulles! Primer és Catalunya i el futur de tots els catalans que no pas els miserables que els enfonsen en la permanent dependència.

0 Comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Blog Archive

Ni oblidem ni perdonem

Arxiu del blog